onsdag 29 september 2010

Blossom tree vs Spring rose


Nu tror jag minsann att min blossom tree tapet från Sanderson har blivit utkonkurerad av en ljuvlig handtryckt tapet från England..........
Tapeten kommer från Anna Dove.
.
Jag blir så glad av att så många är med mig i kampen om Ikeas vinglas. Whhhiiii, vi SKA få dom att nyproducera dessa vinglas, eller hur? Alla som inte skrivit under men vill ha tillbaka glasen, kom igen nu. Skriv under i förra inlägget.
.
Kram /Marit

5 kommentarer:

Daggdroppe sa...

Jag håller med, ljuvlig tapet.
Jag åkte till Rusta i Trollhättan och införskaffade mig Rustas variant Victoria, och jag är nöjd. Men jag hade inte Ikeas glas innan så jag har nu 16 av samma sort. Förstår besvikelsen att de är olika stora. Annars hade de ju varit perfekta och med ett suveränt pris också.

Kram Sofia Daggdroppe

Lilla Vrån sa...

Hej på Dej!
Kul att få besöka din trevliga blogg igen!
Jag har haft ett blogguppehåll....inte det första direkt...men nu måste jag bara få nya ideer och inspiriation.
Jag får verkligen gratulera till ditt nya arbete, så kul och spännande.
Kram/Carina

Fröken Grön sa...

Det var mig en grann tapet du har hittat! (Men handtryckt från England gör att jag anar en smärre ekonomisk katastrof om man skulle investera i den...) Fast tapeten du redan har är minst lika fin.
Vi tapetserade ett av våra rum för några år sedan, - mönsterpassning på väggar som inte är räta på ett enda ställe är inget kul... Det blev enfärgat i alla andra rum, hehe!
Må så gott!
/Anna-Karin

Heims verden sa...

Heihei Marit:D

Nydelig blogg du skriver. Så utrolig mange flotte loppefunn og ikke minst klær;) Mye fin inspirasjon her hos deg! Legger deg til i blogglisten min så jeg kan følge med videre.

Ønsker deg en herlig helg!

Mina drömmars hus sa...

Hej!
Har börjat att lägga upp en blogglista på min blogg, har länkat till dig och hoppas att det är ok!
Ha en riktigt skön helg.
AC