fredag 22 oktober 2010

Tävling avslutad

Jenny heter jag och driver webbutiken Hemlängtan.com. Jag har fått äran att göra ett gästinlägg medan Marit är på äventyr och tanken är att jag ska utse vinnaren av vår tävling.

Nu har det alltså gått en vecka sedan vi startade tävlingen där vi ville få in förslag på text till en ny skylt som jag sedan ska ha i mitt sortiment. Det känns extra roligt att få ha tävlingen här i samarbete med Marit då hon har försett min butik med hennes vackra skyltar i över ett år nu.
Och oj vad det har kommit in förslag, vad duktiga ni är!!! Det har varit riktigt svårt att välja ut en vinnare men jag har dock fått en favorit som därmed vinner ett presentkort värt 500kr. Grattis Mamma Fräken med "Godnatt min skatt"!

Men som sagt, det var många bra förslag och därför utökade jag med ytterligare två vinster. Veronika Svensson i Trollhättan med "We made a wish, and YOU came true" samt Carina Storm med "You complete me" får ett presentkort med 300kr vardera.

Stort grattis till vinnarna! Ni kan maila Marit med er adress och för att få mer information. Inom kort finns era texter som skyltar i min webbutik. Marit har med andra ord lite att stå i när hon kommer hem igen ;-)


Ha en bra helg och tack till alla er som deltog i tävlingen!

4 kommentarer:

Veronika Svensson sa...

Veronika Svensson i Trollhättan här...
vill tacka Jennie på Hemlängtan.com för presentkortet!! Tusen tusen tack!

Marit..var ska man skicka sin mailadress?

Anonym sa...

Hej Veronika.

Marit från Bryssel här;)

Skicka din adress till maritsvitaskrin@live.se

Kram /Marit

Carina Storm sa...

Åh vad roligt att jag vann, tack så jättemycket!
Har mailat min adress, hoppas det har kommit fram :)

Kram Carina

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.