fredag 1 april 2011

Kuvertväska

Vintageväska som jag haft i flera år.


Favoritblusen/Carin Wester


Skönahöga byxor/Åhléns


Hej.


Jag hittade en väska i garderoben som jag glömt bort. Jag har haft den i flera år, men inte alls använt den så mycket. Nu vill jag helt plötsligt gå på middag eller fest och ha den hela tiden. Den ser ut som ett stort vitt kuvert.


Det var meningen att vi skulle åka på vår årliga resa till Trysil i helgen. Men det körde ihop sig med barnvakt. Så vi är hemma och myser istället. Vi har förresten ätit fisksoppan jag tipsat om förut. Är det nån som gjort den? Vad tyckte ni?


Kram /Marit


Tillägg: Vad gör jag för fel, texten under bilden hamnar jätte långt isär. Varför då? Är det nåt fel på blogger eller html? Så har det aldrig sett ut förut och när jag går in i redigera inlägg för att "tajta ihop" det så ser det lika ut när jag sen publicerar. Nån som vet vad jag gör för fel, please.

13 kommentarer:

Mitt skabbiga chica hus sa...

Hey babe!

Snygg som vanligt:-)
Har inte hunnit testa fisksoppan än, kanske kan bli en härlig lördagmiddag!

Skål vännen!

Mari sa...

Jag har testat fisksoppan efter att ha fått tag i billig färsk lax på city gross en lördag när dem skulle stänga fiskdisken. Så hade vi i havskräftor istället för räkor och de va kanon gott.

Sara Mårtensson sa...

Vilken söt väska och så fin du är Marit! :-)

Jag har samma problem som du med blogger! :-( Har läst att det är fler än oss. Man blir ju lite smått galen då det inte går att ändra utan blir stora mellanrum.

Ha en fin helg!

Kram Sara

Ps. Jag trodde först att du skulle skämta då jag läste kuvertväska på bloglovin. Att du skulle ha ett riktigt A4 kuvert som väska ;-) April april du vet. Jag litar inte på någon idag ;-)

Anonym sa...

Jag har testat soppan och vi tyckte det var alldeles för mycket kanel i trots att jag tog mindre... Kändes marockansk och vi är nog inte så vana vid de smakerna! Tyvärr kommer jag inte göra den igen annars hade jag ju kunnat exprimentera, men det är alltid roligt att prova nytt! Tack ändå för att du delar med dig av recept!
Ha en fin dag!
Kram Anna

sandra sa...

Hej!

Ibland tycker jag att det är lättare att redigera texten om man först skriver den och sen infogar bilderna. Min text brukar sitta ihop istället för isär, men om jag tar kortena sist så brukar det bli som jag vill, men det kanske inte funkar här.

Måste oxå passa på att säga att din blogg är så fin och inspirerande både för din inredning och modet

kram

Annas hjärtan sa...

Hej Marit! Visst blir man galen på blogger, kolla mitt senaste inlägg, bilder och text om vartannat! Nåt måste ha hänt, men vad?? Trevlig helg! Kram!

Ingrid sa...

Yes, jag har gjort den -jättegod! Det blev ganska mycket över till mat/lunchlådor som jag frös in och den blev ännu godare då. (som med mycket annan mat, det liksom sätter sig efter några dagar)

Lovilin sa...

Hej!

Vi gjorde soppan idag, vi är nästan barnfria så då passade det bra. Jättegott och kommer nog lagas fler gånger här hemma!

Ha en skön lördagskväll!!
Kram
Linda

Barn & Inredning sa...

Hej hej...
Snygg väska & hela du är så snygg...Förstår att blusen är favorit..den är ju ur läcker!!

Ja du blogger bråkar med mig med. Stora mellan rumm på testen..jag håller på att bli galen. Jag har för sökt allt. När jag går in o ändrar så ser det bra ut tills jag publiserar den...grrr.
Blir tokig.

SKön Lördags kväll...oj klockan mycket, kvällen e snart slut :)
Kramar Malin

Barn & Inredning sa...

oj hur stavar jag...kanske jag inte skulle tagit det sista glaset rött..hehe. ;)

Anonym sa...

Hej!

Älskar din blogg. Blir alltid så inspirerad av den. Har ännu inte tagit steget själv med att börja blogga. Men kanske om något år...
Provade fisksoppan i fredags. Tog mycket kanel eftersom du skrev att man inte skulle snåla. Kanelen tog över lite för mycket, tyvärr! Får prova igen och ta lite mindre. Ta hand om dig! Kram Linda

Villa Björkenäs Backen sa...

God kväll!

Vad mysigt med hemma helg också.
Har du receptet på din blogg?
Vi ska fortsä'tta men nya fisksoppor här hemma.
Ihelgen blev det med fänkål,vitt vin ,kräftsjärtar mm...

Ha en fin kväll!

Kram

Jenny sa...

Hej Marit!
Vilken snygg väska!

Måste fråga en grej, har du en syster som heter Hanna? Det var en tjej från Dalarna med i "Vem vet mest" på tvåan ikväll som var så lik dig:)

Ha det bra!

Kraam Jenny