onsdag 20 april 2011

Ändrade planer


Foto:Magdalena Björnsdotter


Nej! Dagen blev inte som jag hade tänkt mig.


Jag skulle ju sitta hos min frisör i ett par timmar på långlunch och känna mig sådär extra snygg som man gör efter ett besök hos Johanna. Istället vaknade både jag och Mange inatt och var magsjuka. Och med 2 pigga pojkar hemma så har dagen inte varit "en dans på rosor direkt" Nu på em började vi så smått bli människor igen.

Men det värsta är nästan min missade tid hos frissan som jag akut behövde. Lider av en bred utväxt som gör hårbotten flottig efter bara en dag. Johanna är tyvärr ganska fullbokad typ fram till Juni.......Nu gjorde jag min chef glad istället eftersom hon fick tiden istället, bra inför framtida lönesamtal kanske;)


Kram /Marit

9 kommentarer:

Kviddevitt sa...

Nej men! Vad tråkigt. Jag vet hur det känns att gå och vänta på frisörbesök, jag är i samma situation. Bilden nedan är verkligen hur fin som helst. Blir nog snyggt när det väl blir gjort. Håller mina tummar för att du inte behöver vänta allt för länge.

Krya på er!

Fröken Kvalster sa...

Åh vad trist att missa ett besök hos frisören. Jag avbokade mitt som skulle vart i måndags då vi väljer att spara pengar för att kunna åka till Sicilien i sommar.
krya på er.

Kram

Maria sa...

Huvva, det lät inte mysigt. Tråkigt med den missade frisörtiden, hoppas det löser sig. Krya på er!!

Kram Maria

Lantligt i smultronbacken sa...

Fy så tråkigt. Hoppas det går över snart och att ni får en frisk och mysig påskhelg. Bara pojkarna klarar sig nu

Kram Teres

Hedvig och Jag sa...

Nej så tråkigt.. magsjukan är ju så otroligt hemsk. Den enda fördelen med den är att man uppskattar mer när man mår bra. Hoppas att energin är tillbaka snart!

Marie - Sofias syster! sa...

Det är lite samma här, ja, inte magsjuka, men det där med utväxten... Brukar dock fixa den själv, får bli en plan till helgen..
Krya på er!

På vår gata sa...

Vad tråkigt! :(
Får hoppas att hon kan lyckas klämma in dig ändå, så att du slipper vänta alltför länge.

Kram D

BBQ VILLAGE sa...

Men usch stackars er, hoppas ni kryar på er snabbt och hinner njuta av Påsken lite. Inte lätt heller att vara sjuk med 2 friska barn i krokarna!

Kram F

Elin sa...

ja då tycker jag Carin kan ge dig en rejäl lönehöjning ;) hoppas ni mår bättre. glad påsk från sundsvall