måndag 25 april 2011

Underbara påskhelg


Äggjakten är igång. Pojkarna fick varsin skattkarta på Lördagsmorgonen. Levis fick så bråttom ut att han tog på sig 2 olika skor. När grabbarna hittat varsitt ägg blev det high five och kramar:)

Årets första vatten-spridar-spring
Och även lite nytta har hunnits med. Jag har grävt ur för en liten köksträdgård. tanken är att vi ska fylla den med grus och ställa dit pallkragar att odla i. Jag börjar så i år så får vi se hur det går. Visar mer imorgon förhoppningsvis.

Jag är så glad att vi var lediga hela denna underbara påskhelg. Jag har hunnit med att motionera jätte mycket, vi har slappat och fått lite nytta gjort också. Helt underbara dagar med andra ord.

Kram /Marit

5 kommentarer:

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Kul med skattkarta. :)) Kul att se din köksträdgård. Jag är lite sugen på en växthus och i helgen har jag satt lavendel. Ha det så gott. Kram

Linda sa...

Vad mysigt :)) Härligt med en köksträdgård! Själv har jag planterat några örter i en kruka, får se om de tar fart.

Jaa vilken underbar påsk det har varit!

Kram på dig!

Linda

Anonym sa...

Hej,
Du har en jättefin blogg och jag gillar dina bilder. Läste även artikeln i Lantliv. Angående bilderna du lade upp nu så var försiktig med nakenbilder på pojkarna. De kan hamna på fel sajter, såna bilder har jag fått rekommendationen att inte ha alls. Bara ett litet tips.
Hoppas du får en bra dag!
Hälsningar Carro A

Marits vita skrin sa...

Hej anonym:

Tack för din omtanke. Jag förstår precis vad du menar. Nu såg man ju inga nakna "delar" på min pojk och sen så har jag skyddat mina bilder så dom går inte att kopiera från min blogg.

Kram /Marit

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei Marit! :)

Ser underbart ut, nydelig!

Ha en fin kveld!
Kram Jorid