söndag 12 december 2010

Julkort-2010

En surig lillebror och en uttråkad Maximilian

En storebror som har rymt

Suddigt
En pappa som busar i bakgrunden




Ja, inte är det lätt att ta julkort på våra 2 små busungar som aldrig, aldrig vill sitta still. Vi gjorde allt vi kunde kan jag lova. Mutade med godis, Mange busade och var så rolig han bara kunde, hotade lite och till sist mutade vi lite till. Vi fick till ETT endaste kort som blev bra. Och då tror jag att jag tog ca 80 st. Jag hade inte så höga krav. Ett enkelt foto där pojkarna skulle sitta bredvid varandra och inte gråta.
Men vi är ute i sista stund, korten ska väl ligga på lådan innan den 16:onde va?

Kram /Marit

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jag plåtade våra idag med :-) Så ni är inte ensamma om att vara ute i sista sekund ;-)

fem barns mamma sa...

Och jag har inte orkat ta tag i det än! Har ju 5 som ska fastna på bild:-)
Brukar vara förutseende och ta fina kort ute på sommaren eller hösten, men det blev aldrig av!
Tror vi får pyssla egna julkort tillsammans i år!

Kram Emma

Tina sa...

Morsomme bilder da, sjarmerende at de ikke sitter som de skal syns nå jeg da. Jeg har ikke tatt noen bilder av englebarna enda og tviler på om jeg får det til..... Fin førjulstid, klæm

Ett hus i vitt sa...

Åh så söta de blev :-)! Ja jag vet, det är supersvårt att fota två buspojkar :-D. För oss fick det bli utomhusbild i år.
Kram, Anette

Lantligt i smultronbacken sa...

Hihihihi, jag tycker att det översta verkligen har sin charm. Ett så underbart kort på hur verkligheten kan vara. Klockrent!

Men det sista var verkligen ett julkort med stort J

Kram Teres

Lantligt i smultronbacken sa...

Hihihihi, jag tycker att det översta verkligen har sin charm. Ett så underbart kort på hur verkligheten kan vara. Klockrent!

Men det sista var verkligen ett julkort med stort J

Kram Teres

vitadrömmarobusigabarn sa...

Hej är inte det enklaste att ta julkort ska också försöka.Ser riktigt busigt ut jättefint!Vilken jättefin blogg du har Må så gott kram Tina

Fröken Agnes sa...

Hej!

Skönt att höra att fler än vi är ute i sista sekunden! Jag lyckades också knäppa en bra bild på mina tre tjejer. Och då fick vi muta lillan 1,5 år rejält :))


Kram Jenny

Jordgubbar med mjölk sa...

Vilka sötisar! Att fota barn är verkligen ingen barnlek! Ett litet tips om du är ute i sista sekunden, jag har tänkt skicka årets julkort som vykort, det kostar 15 kr inkl. porto hos posten.se. Då skickar de ut dem direkt! Alltså inget jobb hemma, sånt gillar jag!

Kram M

Inredningsfrun sa...

Ja, huvudsaken är ju faktiskt att ETT endaste kort blir bra!! Å visst får vi se julkortet på dina godingar här sedan :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Anonym sa...

Känner så igen. Blir alltid full i skratt när jag kolla alla galna bilder som e tagna när barnen var 2och 5 år gamla. Nu kan jag tycka att varenda bild är härlig, då kändes det mest som ett misslyckande...
Barnen är bara bäst. Alltid sig själva.

Dina gossar är så söta!
kram.

Kamilla sa...

Det är ju så charmigt med barnbilder som inte är strukturerade för 5 öre! Jättefina kort på dina fina killar!

Vi gjorde vår dotters första julkort iår med 5 foton på henne. Bl.a så tuggar hon på julbocken och gnager på sin mjuka luciakrona, jättesött:)

Kram