torsdag 8 september 2011

Food


T-Shirt/Acne, Kofta/Åhléns(Wera), Jeans (higher)/Bik Bok



Förkylningen sitter som berget känns det som. Bihålorna totalt fulla med äckelpäck. Den här veckan har varit min första vecka sen jag gått ner i tid. Det betyder lite kortare dag idag, nån sovmorgon och det bästa av allt, ledig Fredag imorgon.


Den här veckan har känts lätt på ett till sätt också. Inte nog med att vi fick hela huset storstädat i Tisdags. Vi har beställt matkasse från samma företag. Vi har denna vecka hittills ätit lammfärspaj, varmrökt lax med rödbetor och stuvade makaroner med köttbullar (som jag rullade själv) Skulle nog aldrig i hela mitt liv ställa mig och rulla köttbullar en Torsdag eftermiddag efter jobbet. Men det gick faktiskt supersnabbt och det känns ju mycket mer nyttigt att göra egna köttbullar av ekologisk köttfärs och lök. Imorgon blir det kycklingspett med jordnötssås (som jag/vi ska göra själv) Nu har vi bara provat detta i ett par dagar men både jag och Mange tycker det underlättar våran vardag + att barnen tycker jätte mycket om maten


Såg faktiskt att Prioleva körde en kampanj på sin hemsida.


"Just nu får du din första närproducerade middagskasse till halva priset när du lägger din beställning på hemsidan"


Imorgon blir det sovmorgonsfredag och ett besök hos frisören.


Kram /Marit


Ps: Såg ni förresten underbara Charlotte på "En andra chans" ikväll. Vilken jäkla kvinna, vilken inspiration.

5 kommentarer:

Jennie-Inredningsglad småbarnsmamma sa...

Har varit lite nyfikne på det där med att få en middagskasse men sen tycker jag det är ganska kul att planera middagen ibland och äta just det man är sugen. Fast ibland skulle det vara superskönt om matvarorna kom till dörren. När bägeg jobbar måste det ju vara underbart. Jag menar att handla kan ju ta tid! Trevlig helg önskar jag er!

Marits vita skrin sa...

Jag resonerade precis lika som du. Men insåg att min fantasi att hitta på nyttig hälsosam mat som inte bara var halvfabrikat (för att det skulle gå fort) på vardagen var lika med 0.
Och vi har ju helgerna då vi öser på med preciiis vad vi vill att äta :-)
Så för oss var det här ett superbra alternativ.

Kram /Marit

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Låter lite spännande med matkasse faktiskt, jag älskar att prova nya maträtter och skriver ner varje smaskigt recept jag ser men ibland står man där helt fantasilös!!

På tal om mat, idag serveras det sista måltiden på mitt jobb ;) Är det någon gång gästerna nästan slickar tallriken så är det då!!

Hoppas du får en fin helg!
Kram

Erika sa...

Har funderat på detta med matkasse. Fantasin tryter ju ganska så ofta. kanske kan var värt att prova. Kikade såklart på Charlotte, och ja. Hon är otrolig och jag grinar lika mycket varje gång.

Krya på dig och trevlig helg.

Kram
Erika

Boka din språkresa via Avista sa...

Åk utomlands på språkkurs med hjälp av Avista så fixar vi med planering, viktig information på ett säkert och prisvärt sätt. Vi erbjuder ett flertal olika språkresor där du kan lära dig nya språk, jobba samt ha utlandsstudier. Med över 30 år i branschen kan vi det mesta - gå in på vår hemsida om du är intresserad av språkkurser eller kanske bara har en fråga!