måndag 12 september 2011

Mammas klänningTusen tack för alla gulliga kommentarer om min nya lugg. Mange har skämtat med mig om att jag ser ut som en snäll dagisfröken.... Han är såååå dryg ibland när han ska retas och få mig arg.


Och helgen var så rolig och härlig. Vackert väder, god mat och fina vänner.

Jag och grabbarna var hos mamma i Fredags och då ville jag såklart se mammas bröllopsklänning. Mamma gifte sig med pappa när hon bara var 19 år på 60-talet. Så det är en 60-talsmodell men jag tycker den är supersnygg. Tyvärr krympte min mamma den i tvätten för längesen. Annars hade jag absolut kunnat ha den på mitt bröllop.

Synd tycker både jag och mamma, och synd att jag inte hade nån helbild på min mamma hemma så jag kunde visa er vad vacker hon var. Smal som en sticka var hon när hon var ung också. Var tusan tog dom generna vägen liksom :-)


Kram /Marit

8 kommentarer:

Vita Vardagen sa...

Åh så vacker! Kul med allt mode som kommer om igen!
Ha en fortsatt fin kväll!
Kram Johanna

På vår gata sa...

Vilken vacker klänning och den hade verkligen passat än idag!

Supersnygg är du i lugg också.

Kram D

Mathilda sa...

Men gu! Klänningen är ju hur fin som helst! Sååå synd att du inte kan ha den - den var ju enkel och riktigt, riktigt snygg.
Vad vacker din mamma var på bilden, dessutom!

Jennie-Inredningsglad småbarnsmamma sa...

Ja den var verkligen jättefin. Jag gifte mig i mina vanliga kläder=)

Anna sa...

Hej! Roligt att ha hittat till din fina blogg! Jag tycker du var supersnygg i lugg och klänningen var ju bara helt underbar! 60-talet var fantastiskt!

Ha en strålande vecka!

Anonym sa...

jaha... det lät inte som en komplimang att du såg ut som en snäll dagisfröken...? Visste inte att de ser ut på ngt särskilt sätt, dessutom heter det väl förskollärare och hoppas att det inte gör ngt om de är snälla ? Lustiga åsikter vissa föräldrar har...blir så trött :(

Therese sa...

Vacker klänning, och du är jättesnygg i din lugg! Och att du ser ut som en snäll dagisfröken ska du ta som en komplimang. Dagisfröknar är de finaste som finna! <3

//Therese :)

Annas tipsblogg sa...

<Underbar klänning och som du säger synd att det inte finns en helbild när din mamma hade den på sig.