lördag 24 september 2011

Monki

Monki har öppnat webbshop.


Inte en dag för tidigt tycker jag eftersom vi inte har Monki i min lilla stad. Älska deras accessoarer och trendiga plagg.


Va f*n är det för fel på min hals. Jag tror jag har känt av halsen i 3 veckor nu. Har jag nån undersköterska eller läkare bland mina läsare. Det känns liksom som en tjock klump på högra sidan inne i halsen. Har jag fått nån jäkla halsböld eller? Jag får nästan alltid bihåleinflammation när jag är förkyld och jag känner av det nu också. Eller är det bara världens längsta förkylning?


Och sen måste jag bara säga att jag tycker det är jätte bra att det blev lite debatt här på bloggen om ditten och datten (skinnbyxor och stulna bilder) älskar diskussioner.

Men snälla anonyma människor, göm er inte bakom anonym knappen. Stå för vad ni tycker och logga in på er blogspot användare istället. Jag har ju sunset besöksräknare så det är inte alls svårt för mig att kolla upp och jämföra ip-adresser.


Kram /Marit

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Marit!

Om du drabbats av halsböld så kan du varken gapa eller svälja, det gör väldigt ont. Man får en grötig röst precis som vid halsfluss.
Om du inte har feber och inte några större besvär så är det troligen virus som envist håller sig fast. Köp bakteriedödande sugtabletter för halsont på apoteket och köp mivitotal för att rusta immunförsvaret inför resten av vintern:)

P.s du passar i ALLT!

Kram Lena (sjuksköterska)

Anonym sa...

Hej!(Håller mig till anonym eftersom jag inte skaffat mig ett konto)
Intressant med disskutionerna som blev här!
Ville bara berätta om en kvinna jag jobbade med för några år sedan. 50+, rätt mullig, men tog ut svängarna när det gäller kläder ändå. Hon bar upp sina skinnbyxor med bravur och attityd! Jag blir glad bara jag tänker på henne och hon var en av de coolaste människor jag känt. En sann inspiration när jag känner mig lite feg och lite för gammal.
Helen

Anonym sa...

Hej!

Gå till en Kinesisk akupunktör som kan hjälpa dig med halsen & som sagt köp Mivitotal och stärk upp immunförsvaret!
Btw I love Monki!!!

Kram M

Marits vita skrin sa...

Hej helene

Tusen tack för din berättelse om den underbara 50- pluss kvinnan. Den gjorde mig glad oxå :-) så vill jag oxå bli.

Sen vill jag bara säga att självklart ska man skicka en hälsning eller ha en åsikt här hos mig även om man inte har en blogg. Men jag uppskattar precis som du gjorde att man skriver sitt namn. Speciellt om man har en kritisk åsikt.
Sen är det som jag skrev, att många som har blogg skriver anonyma kommentarer när dom har en otrevlig åsikt. Det går att kolla upp sånt

Men återigen, tack vad glad jag blev av din hälsning.

Kram /Marit