lördag 13 augusti 2011

Amigo

Söt Gant klänning och konstverk av lilla Felix, barnens kusin.

Lite skrin ala Marit ;-)Lexington och Gant


Det finns ett stort leksrum för alla barn som besöker butiken, film och leksaker. Självklart för att mamma och pappa ska kunna handla i lugn och ro och för att barnen ska kunna trivas.Jag och min söta svägerska Erika som bloggar här

(+ en söt Levis med sin snuttetrasa)

Hej på er.Brorsan och Erika är så duktiga. Butiken Amigo är verkligen hur fin som helst. Lite Ralph Lauren känsla i färgerna liksom. Smakfullt och lyxigt. Med klädmärken som Gant, Lego, Nono och sängkläder och kuddar från Lexington och Gant.

Det finns även en liten second hand avdelning där man kan köpa begagnade kläder från samma märken och man kan även lämna in kläder till försäljning. Ekologiskt och miljömedvetet :-)Amigo hittar ni på Slaggatan 15 i Falun.
Kram /Marit

6 kommentarer:

Annas hjärtan sa...

Å, det där verkar bli en riktig favoritbutik! Jag ääälskar ju Lexingtons pyjamasar, se bild här: http://2.bp.blogspot.com/-UzcqOKmfFC4/TfDzPlByApI/AAAAAAAAHMo/vOAfUk5P3wc/s1600/Linnah+lexington.jpg och har gjort ett annat kollage på alla barnen i sina pyjamasar. Nu har de förstås massa egna reklambilder, men vill de låna så får de gärna! Maila mig i så fall Marit! Kram!

Hedvig och Jag sa...

Sjukt fint!! Ser ju som värsta flaggskeppsbutiken! Lycka till med nyöppningar osv.. kramis

erikasgulahus sa...

Hej söta du..Tack för din fina reklam! Åh vilka fina bilder på vår butik.
Kramisar Erika

Elina sa...

Vilken söt butik!

Julia sa...

Hej Marit! Du har en sådan fin blogg!! Jag har precis startat egen blogg, och undrar hur du har fått bort tomrummet som automatiskt kommer högst upp på bloggen, alltså över headern? Tack så mycket!

My Secret Rooms sa...

Vilken fin butik!! Hoppas det kommer att gå jättebra för dem :-)