lördag 9 juli 2011

♥ Semester♥













Igår vid lunchtid kom äntligen den efterlängtade semestern. Jag och barnen firade ordentligt med glass, chips, räkröra, mojito (till mamman), smultronbubbel (till barnen),soff och terasshäng. Mange skickade vi iväg på sommarfest med jobbet;)


Var på Susannes loppis nyss och missade en trädgårdsstol med ett par minuter, har letat efter en sån stol hela förra sommaren. Så just nu är jag lite loppissur. Men det går över snart. Nu går jag ut i solen.



Kraaam /Marit

8 kommentarer:

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Önskar dig en hääärlig semester :)

KRAM!

Min Svägerska och Jag sa...

Underbara semestertid! Vilka fina bilder du tagit och så gott med avoccado. Hoppas jag hittar det tiil ikväll.
Kram Linda

Anonym sa...

Hej!! Härliga bilder....
Jag var oxå på S loppis igår =) Såg dig där....kändes som jag såg en kändis hihi. Hade sån lust att gå fram & tala om att jag gillar din blogg....men det kändes lite pinsamt.... Du är verkligen jättefin!! Ha en underbar sommar! Kram Sofia

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

ser härligt ut... hoppas ni får det fortsatt bra!! kram

Flickan på landet sa...

Vilka underbara sommarbilder :)härligt med semester också!!
Kram

På Nylund sa...

Underbart med semester!

Kram D

Marits vita skrin sa...

Hej söta Sofia.

Klart som attan att du måste komma och säga hej när du ser mig. Jag blir ju så glad när det kommer fram en bloggläsare som säger att dom gillar min blogg. Nästa gång kommer du väl fram, Lova ;)

Fyndade du nåt då? jag hittade en matta.
Av erfarenhet vet jag att Susanne brukar plocka fram lite smått och gått under hela sommaren.

Kram /Marit

Anonym sa...

Hej igen!! Ok det ska jag göra nästa gång....hihi =) Vet du....min man visade mig utemöblerna igår på blocket....vi tänkte ringa men nej det blev inte av bara! Glad att det var du som fick dom....det var du värd!!
Jo jag gjorde 2 fynd, en ram & ett gammalt fönster som jag tänkte måla & göra griffeltavla av! Sen fortsatte vi vår tur med 2 till loppisar =) älskar sommaren med loppisar lite varstans!
Kram på dig / Sofia