lördag 16 juli 2011

Lekstugan bland träden

Idag tog jag och min svägerska Erika en loppis vända runt om här i byn. Vi är ju ganska bortskämda med bra loppisar här. Susanne (Me and Alice) kör ju varje sommar, men nu hade ju även Helena (Spets och snor) loppis.


Tyvärr missade jag den första hon hade i Onsdags. Allt det bästa gick väl åt då såklart. Hon hade plockat fram lite mer imorse och vi gjorde några fynd, Erika och jag. Men allra mest ville jag se den snygga lekstugan som dom byggt upp bland träden som Magda hade skvallrat om.


Helenas Göran och Elliot har byggt trädäcket som lekstugan står på.

Stegen är så snygg och passar perfekt upp till "trädaltanen"

Nya fönster ska sättas i. Engelsk röda, snyggt mot den ljust grå färgen. Samma färg som huset såklart. Det ska även byggas ett staket runt trädäcket i samma stil som stegen.
Ja, den utsikten skulle få vem som helst att vilja flytta in. Emma och Elliot har fått en supermysig lekstuga bland träden. Precis en sån som man önskade sig själv när man var barn fast man aldrig fick. Jag är ju lite småkär i Helenas trädgård så jag skulle ju flytta in på en gång. Du behöver ingen barnflicka, Helena ;) ? Pleeeease!Kram /Marit

Tillägg: Loppisarna finns i byn Gustafs. Nu vet jag inte om Helena kör nån mer gång. Men Susanne gör det garanterat. Koklla in hennes blogg eller maila henne så får ni vägbeskrivning om ni vill dit och fynda.

8 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Vilken härlig liten stuga, där uppe i det blå;) Ser att du oxå gillar melissa, jag ska gå på konsert i oktober- hon är ju så bra live, längtar så. Kram Johanna

Lantligt i smultronbacken sa...

Ser verkligen härligt ut med lekstugan bland träden. Det är verkligen supermysigt med annorlunda lekstugsmiljöer till barnen, precis som man själv önskade sig som barn.

Vad gjorde du för loppisfynd idag?

Kram Teres

Fiffiga Systrar sa...

Vilken söt lekstuga och vilken fantastisk vy! Skulle man inte tacka nej till att ligga i den hängmattan!! kikar gärna in igen! kram

Anonym sa...

Hej! Tack för fin bloggläsning!
Var har de loppis någonstans?alltså de två du månde i inlägget. Ska åka till Dalarna snart...
Ha det!

Anonym sa...

Månde. Jag menar nämnde

My shabby chic house sa...

Hej vännen! Katastrof, jag hade ju tagit fel på tiden såklart om kom strax innan 14 till Susanne... Suck. Men jag lade beslag på en vit dubbelgrind som blir perfekt in till vår egna lilla lekplats hemma med lekstugan. Visar på bloggen idag. Hann även förbi Helena i sista minuten och fick se trädkojan och trädgården, såå himla fint. Tror jag planterade en ide om att hon såklart måste ha en american porch sving på den blivande amerikanska verandan. Lätt fixat av en trödgårdssoffa och rep ju:-)

Men attan vad surt att jag missade dig:-(
Säterdalen tisdag kväll..? Så kan vi kivas lite om fynden:-)

Kramar! Mia

Gabriella sa...

verkligen jätte mysigt..bakom varje kreativ kvinna står det förstås en händig man och hjälper till lite också om man har tur=))en ros till alla dom med..kram och ha det bra

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

Vilken häftig lekstuga..

Verkar som ni har en toppen semester!

HÄRLIGT!
Kram Madde