fredag 1 juli 2011

Magdas loppis

Mycket snygga kläder säljer Magda. En salig blandning av Branting, Odd molly och Diesel.

Obs: Möblerna på bilden är inte till salu


Kuddar i mängder. Day blandat med HM.


Magda är nog lite shopoholic:) Så hon behöver rensa ut 1 gång per år ungefär. Och inte mig emot. Mycket kläder men också endel inredning, lampor, ljusstakar, kuddar och plädar. Och Magda har ju som ni förstår en väldigt god smak. I år hade hon även lite möbler. Det var en öronlappsfåtölj som jag går runt och fnular på om jag vill ha....... Maila mig om ni vill ha vägbeskrivning. Magda bor i närheten av Susanne (Me and alice) för er som varit på hennes loppis. Loppisen börjar på Söndag kl 14.00.


Mys fredag med babybackribs, coleslaw, majskolvar och en underbar vän som kommer och sen ska jag flirta med Mange så att han vill blanda till lite Mojitos åt oss. Han får hålla sig nykter för han har jour på brandkåren. Ooops det blev visst han som fick gå upp imorgon bitti;)


Kram /Marit


8 kommentarer:

Min Svägerska och Jag sa...

Låter som en loppis i min smak.
Kram Linda

Anonym sa...

Åhhhhhhh jag vill oxå gå.....synd bara att vi åker på semester idag!!! Hoppas det blir fleeeeeer ggr....typiskt!! Tack för en fin blogg Marit!! Ha en underbar sommar!! KRAM

Anonym sa...

Jag vet var Susanne bor, kommer det sitta skyltar uppe ?Trevlig blogg du har.

Marits vita skrin sa...

Jag tror det kommer att sitta skyltar uppe. Jag messar henne att sätta upp en skylt:)

Kram /Marit

Anonym sa...

Åh va snällt då ska det nog gå bra att hitta.Tack snälla

Anonym sa...

Hjälp....jag som väntat såå på denna loppis och så jobbar jag!!!:(

Såg att daykudden med insekten på är till salu, den skulle jag så gärna vilja ha eftersom den hade hon med i reportaget ifrån mig. Jag har skrivit till Magda och frågat om jag kan få köpa den trots att jag inte kan vara på plats, håller tummarna!

Kram Lena

Bella sa...

Wow, bra smak ser hon absolut ut att ha :)

Hoppas du har en toppenhelg

Kramar Bella

Anonym sa...

Åh vilken mysig loppis!!! Jag brukar ju alltid missa dessa en nu är jag med=) Kan du va snäll och lägga ut vägbeskrivningenpå bloggen? Mvh Hanna