måndag 6 juni 2011

Leilas utekökJag vill ju bygga ett utekök i sommar. Och nåt liknande som Leila har skulle jag inte tacka nej till. Lite Ikea, lite extra snickring, lite färg, lite loppisfynd..... ship. Inte riktigt kanske. Men nästan. Mange verkar vara med på idén också. Och det är ju aldrig fel;)


Kram /Marit

10 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Men oj, här har tjatats om ett utekök a la Leila i flera år, men där är maken inte med. Kan du inte tipsa om hur du gjorde för att få maken med.

Kram Teres

Hedvig och Jag sa...

Hihi.. ja det underlättar! Och du har ju ett rött hus som passar perfekt! Ska bli kul att se! Här har vi projekt vägg inomhus och skafferi =)

Blir det ringdans idag?

Nordingården sa...

Ja, Leilas utekök och även innekök för den delen, är bara så läckert!! Liksom hennes utstrålning och stil, livslust i var vrå!!! Mari.

Linda sa...

Jättefint!! Tänk att ha ett sådant utekök :))

Ha en mysig kväll!

Kramar Linda

kjersti sa...

Hei vennen:)

Dette kjøkkenet hadde jo passet perfekt hjemme i det søte røde huset ditt da:)
Elsker kombinasjonen av nytt og gammelt om hverandre!
Og så deilig, skal dere sydover snart....???

KLEM

Ullis sa...

Ja, tänk om man skulle ha ett sådant utekök!!
HA en fin kväll!
Ullis

♥ Camilla ♥ sa...

Hej!
Hittade hit genom bloggen vita nyanser. Du har en riktigt inspirerande blogg. Mycket imponerad! Hit kommer jag att kika in med nyfikenhet.

Vem skulle inte vilja ha ett sånt kök, det vore ju drömmen. Har själv ett hus från 20-talet, men jag fått lite renoveringsstop i huvudet... Kanske snor några idéer från deg =)

Ha en toppen vecka!

Camilla

enteskedvardag sa...

Har också suktat efter det köket ett tag. Men här står ett stor rymligt växthus också på önskelistan. Man kan inte få allt.....eller?!
Ps: vart tog egentligen Leilas egen tidning vägen?? Tyckte det var så himla fina bilder, varav några på hennes kök ute och inne.
Ha det gott i dalavärmen! :)
Kram Lotta

Bondjantan sa...

Mmm en favorit. Frågan om man skulle använda det på ett bra sätt eller skulle man göra som man alltid har gjort? Ibland är ju bra tv inte samma sak som verkligheten :-)

kram

http://bondjantan-vackrating.blogspot.com/

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Det är så härligt med utekök. :) Men jag kan inte låta bli att tänka på all pollen! :( Tycker man får torka o torka på bord och stolar, hur ska man orka torka ett helt kök?! :) Jag har ett stort skåp ute som jag har lite saker i och det räcker gott och väl. Hihihih....Men jooo, jag vill också ha ett riktigt utekök. :) Lycka till. Kram