onsdag 8 juni 2011

FågelholkHej på er
Jag har velat ha en fin fågelholk länge, men jag får inte för Mange. Mange är liksom skit rädd för råttor, och då menar jag hur rädd som helst. Han rycker till om han ser en på tv. På en av våra första dater så var vi på bio och Mange skrek när det dök upp en råtta på bioskärmen.
Enligt Mange drar fågelmat till sig råttor. Men sen en dag så sa han, ok, köp en fågelholk då. Jag hade sett på bild att vi skulle få in en jätte söt på jobbet. Jag trodde ju dock inte den skulle vara i miniatyrformat...... Så när jag kom hem med den så skrattade han. Men barnen gillar den. Jag ska köpa en fullstor också. Jag har sett att panduro har jätte fina som man kan måla som man vill.
Kram /Marit

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tihi, så søt den var :) Jeg elsker fulekasser og fuglebur, men helst uten ordentlige fugler ;) Ønsker deg en fin dag, Marit! :) Klem Tonje

ansku sa...

Hej!
Så söt fågelholk! Passar perfekt där vid staketet. Och tänk vad fint en sådan skulle passa på att vara utanför en lekstuga.. synd att man inte har någon lekstuga, inte än iaf :). Kan förstå Mange :) Själv är jag rädd för alla "smådjur", hatar verkligen spindlar, skalbaggar, rottor, myror..
Ha en fin dag!
Kram/Ansku

På vår gata sa...

Vilken söt fågelholk. Fint med prickarna.

Ja fy för råttor. Jag tycker också att de är fruktansvärt obehagliga... Usch!

Kram Daniela

enteskedvardag sa...

Låter som en bra mjukstart och inte hittar några stora råttor in i den iallafall.... Söt var den ju också!

dagliga smulor sa...

Kul ide' med taket! Föresten så har jag en utlottning på min blogg med nått i turkost jag tror du skulle gilla. :o) Ha en fin dag!

Jenny sa...

Hej Marit! Jag köpte den förra året och satte upp den utomhus precis som du. Innan sommaren var slut var den helt förstörd! Så jag blev så glad när jag såg att dom kommit in i år också! Jag köpte en till, men den får hänga inne i barnens rum där den är skyddad för regn och rusk.

Kram

Hemmavid sa...

Å. så söt fågelholk!

Kramen Jenny

17doors sa...

Så gullig! Bra idé där, att hänga inomhus också..
Den ska jag gå o titta på!
Ulrika

Fröken Kvalster sa...

Ha ha, gullig holk :-)
Kram