onsdag 30 juni 2010

SommarminnenSusanne har inspirerat mig att ta in sommaren. Och tänk, jag hittade glasburkar, stenarna och de söta blommorna vid stugan. Jag börjar spara sommarminnen redan nu. Annars glömmer jag bort det. Förresten snart kör väl Susanne och Alice igång med sin loppis. Jag kommer att vara en flitig besökare.
.
Imorgon börjar den årliga stora festivalen i vår stad. Min älskade Ellie kommer hem och jag ska äntligen få se Melissa Horn sjunga och spela live. Som jag har längtat. Jag fullkomligt älskar hennes musik.
En annan stor favorit spelar också imorgon, Robyn. Hon är så cool.
Står och kollar in i garderoben, what to wear???
Jag hoppas på sol och sköna vindar. Då åker jeansshortsen på tillsammans med ett ribbat linne och en romantisk vit väst med spets detaljer och små knappar. Utsläppt lockigt hår med mittbena. Lite hippie helt enkelt. Åh vad jag längtar.......
.
Kram på er /Marit

4 kommentarer:

in my house sa...

ÅÅÅåååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå, gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhha,,,, ROBYN,,,, åååååååå hon är så bra å tuff,,,, guuuud ja,,, vad ska du ha på dig,,, men du har så mycket snyggt, så det löser sig,,, guuud va kul,,, om 1 vecka börjar vår stads festival, sen om 1 vecka till kommer nästa festival,,,, wiiieee. sommar nöje! Då ska jag ha stånd utanför butiken =)=)


På auktionen står det trädgårdsmöbler,,,, imon eller lördag visas bilder =)

Kram å ha de så kul,,,, om du har kameran så ta på robyn och på hon den där marit =)

Sanna sa...

Så mysigt med sommarminnen i glasburkar! Tack för tipset! Låter härligt med festival!Njuut! jag har också en stor festival som jag skall besöka i augusti. Det ska bli så kul!
Kram

Janne sa...

Å fine sommerminner:)

Kos deg masse på festival, det er snart klar for slottsfjellfestival her i byen også:)Gjett om vi gleder oss til det.

Ha en fin dag, Klem fra Janne!

Malin - Ebbas änglar sa...

Ååh vad härligt! Jag älskar oxå Melissa Horn, hennes texter är så vackra & vemodiga. Hoppas du får det bra på festivalen.

Ha en skön sommar, & tack för en jättefin blogg med härlig blandning.

Kram Malin