torsdag 10 juni 2010

DubbeldörrJag är lite små arg.

.
Jag har beställt min älskade dubbeldörr, men var ynka 1 vecka ifrån att få den levererad innan semestern. Så nu kommer den vecka 33 istället. Ja ja, vilket i-landsproblem va? Jag ville ju njuta av den när jag var ledig.... Men jag får tänka att den kommer ju på plats i år iallafall. Den ser nästan exakt ut som den på bilderna med glas hela vägen ner och 5*2 spröjs. Bilderna är fotade ur Tidningen Hus & Hem från Julie Brandt Dam´s sommar hus. En ren och skär dröm. Hela reportaget är inspirerande.
.
Min tå är mycket bättre. Tack alla gulliga för era hälsningar. Svullnaden har gått ner men den är såklart fortfarande öm och vickar jag på den så klickar det liksom, så nog är den bruten allt.
.
Vi håller på att packa för fullt här hemma för snart bär det av mot solen. Min kära pappa ska vara här hemma och lägga sten. Så om nån tjuv tänkt komma så kan ni tänka om;)
.
Kram /Marit

6 kommentarer:

Glasbitar, lådor och gamla spetsar sa...

Hmpf... inte roligt att behöva vänta, men DEN KOMMER din drömdörr!

Skön semester, vila och ha det gott!

Nallebr.. sa...

snygga dörrar, var hittar du dom??sen får du gärna blogga lite om dina gatustensläggning..Har samma projekt på gång har hemma men lite osäker på hur vi ska få till det:) och du får ju alltid till det så bra!! trevlig helg!

Anonym sa...

Skönt med semester, hoppas ni får det toppenbra !!

Sofie

kjersti sa...

Marit vennen, jeg skulle noen ganger ønske jeg var svensk, for dere har bare de herligste uttrykk...;)
Sötkorven..., noe så nydelig:)!!!

Vi kommer til å gå for lignende dører og vinduer her hjemme.
Liker så godt det hvite mot det mørke. Her blir det røff veldikeholdsfri kledning (mot gråbrunt) og hvite nostalgiske vinduer som en kontrast:)
Disse bildene gjorde meg bare enda mer sikker på mitt valg!
Når drar dere...? Vi drar om to uker, det skal bli helt nydelig med sol og varme...:)

Nattinatt, vennen:)
Klem fra meg

ansku sa...

Hej Marit,

Så fina dörrar!!! Precis såna som jag oxå drömmer om.. Kommer att bli sååå vackert! Skulle vilja ha från matrum eller vardagsrum ut till altan(som inte finns ännu heller) Suck, det finns så mycket vi skulle behöva/vilja göra med vårt huset.. Just nu står ett uthus och glasveranda högst på önskelistan.. Lottovinst skulle sitta finfint :) Kanske ska börja å spela, då är väl odsen att vinna lite bättre iaf, hihi.

Kul att resa till solen! Hoppas ni får en riktigt skön semester!!!

Förresten, vilka underbara bilder Hanna tog på er. Ni är sååå fina tillsammans. Måste vart e härlig upplevelse, lycko dig ;).
/Kram Ansku

Unknown sa...

Jag är ingen expert, men jag tror att du bara gjort en utmärkt poäng. Du förstår helt klart vad du talar om, och jag kan verkligen komma bakom det. Dörrar - Kronfoster