måndag 6 oktober 2008

Renoveringen

I lördags var vi på 30års fest här i byn. Så igår var både jag och sambon lite sega. Därför kom inget inlägg igår, det kanske blir två idag istället.


När våran äldsta son var nyfödd och när han låg i magen så satte vi igång med att total renovera köket, något jag inte rekomenderar Men tror ni vi lärde oss nåt av det, nejdå.

Andra gången jag var gravid körde vi igång med att renovera hela undervåningen. Vi har dränerat om huset, satt ventilation i golvet och väggarna nere, eftersom vi har ett souteränghus. Och nu snart när våran lilla kille är 5 mån så börjar det bli klart, phu.


Ni ska få en liten smygtitt....

Jag ville absolut ha råspont på väggarna i det stora rummet, men karln trodde inte att det skulle bli bra. Men så fel han hade. Han tycker att det blev jätte bra nu. Som vanligt.



Här ska lilla Levis bo. Ser du färgen Melinda ;) Det fattas fortfarande golv och lister.





Den här tapeten letade jag länge efter till Maximilians rum. Jag ville ha en diskret men ändå att det skulle passa i ett barnrum. Den ser nästan precis ut som en tapet från Ralph Lauren -priset då.




Här är stora rummet, det blir vårat sovrum när pojkarna får varsitt eget.


Ni ska få se slutresultatet när det är klart. Det är fortfarande en hel del kvar att göra. Lägga klart golv, måla trapp, sätta upp lister och måla fönster. Men snart så....

Ha en skön höst dag, jag ska gå ut med pojkarna och njuta av dagen.


Kram





2 kommentarer:

vardagsvitt sa...

Hallå där Marit detta är Marith som är på besök! Kunde inte låta bli eftersom jag helt plötsligt fick syn på mitt namn i en komentar på en blogg jag brukar besöka, Kul!
Himla så fint du textar, om du får låna min nyckel smyger du in och textar på min trapp åt mig då? Nä skämt å sido trevlig blogg.
Tittar gärna in här igen.
Kram Marith

mig & alice sa...

Hej du härliga.

ÅÅÅÅhhh, färgen var ju helt underbar!!

Nu sätter du griller i huvudet på mig med färgsättningen i Viktors rum!!

Vad fint ni kommer att få det, snygga väggar ;-).

Megastort sovrum, det är nog som vårat sovrum gånger 2 1/2 :-).
Ha det så gott.
Kraam
Melinda