torsdag 30 oktober 2008

Snygging

Lampan i det förra inlägget fick inte följa med mig hem från Stockholm, men det fick den här snyggingen från Nordal.


Den ska få lysa upp på mitt skrivbord när jag sitter och bloggar eller pysslar med nåt annat på dom mörka vinterkvällarna.


Visst är den ståtlig?

I onsdagskväll var jag på inspirations kväll på Lavendel och romantik , en butik i stan som har ett jätte härligt utbud av både nytt och gammalt.
Vi fick lära oss hur man gör arrangemang av höst blommor, jätte kul. Och självklart blev det även lite shopping. Det får ni se nästa gång.

Kram

7 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Riktigt snygg lampa! kram

MammaRebecca sa...

Ja den va ju skit snygg juu:)

Hanna & Hugo sa...

Är sååå avundsjuk på din vackra lampa =) Kramisar Maria

Anonym sa...

Hej Vännen!!
Riktigt fin lampa! Ångrar lite att jsg inte beställde en jag med... Tycker du gjort ett jättebra jobb med bloggen!! är ofta in å kikar å får lite inspiration!! Puss å Kram Mia

Anonym sa...

Lampan e verkligen vacker!!
Vi har en nääästan likadan, fast vår kommer från ikea ;)

Anonym sa...

Lampan e verkligen vacker!!
Vi har en nääästan likadan, fast vår kommer från ikea ;)

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖