lördag 12 november 2011

Kabelstickat


Hej hopp.


Tusen tack för alla snälla hälsningar om nya väggen i vardagsrummet. Älskar den faktiskt själv också :-) Kan sitta och titta på den istället för tv:n på kvällarna.


Måste bara visa den fina kabelstickade tröjan som jag köpt på Åhléns. Den kommer från Wera som ju är vårat lite exklusivare märke. Kommer att använda den mycket under skinnjackan så att den får hänga med även fast kylan kommer.


Sitter just nu och är både nervös och små irriterrad. Jag har börjat träna handboll igen, mest för skojs skull. Det är div 4 och vi är ett gäng gamla spelare som var sugna att börja igen. Och ikväll har vi våran första match. Haha, fast vi har bara tränat 2 ggr. Kan gå hursomhelst.

Sen är jag irriterad på Mange som istället för att ställa in all mat vi gjorde igår kväll i kylen ställde den i ugnen. Hittade den halv 2 när jag skulle ge 2 hungriga barn mat. Jag som skulle slippa laga mat idag eftersom Mange är borta och det har varit hockeyträning för Maxen och jag är barnvakt till brorsans lilla Felix mm. Jäkla karlar....... Nu ska jag ladda iallafall.


Kram /Marit

8 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Jättefin tröja, snyggt med vitt. Kul med handboll. kram

Träna, träna,träna och hälsa sa...

Skitsnygg! väggen blev jättebra...
Hoppas ni vinner nu! kram kram

mariaemb. sa...

Riktigt snygg tröja, ska ta och spana in. Tack för tipset. :)

Hoppas det gick bra på matchen!

Fin kväll!
Kram Maria

Sarah sa...

Åååå jag vill ha den tröjan med. Men det är svidande tomt i lädret till 15e.. Sen kan vad som helst hända. Lycka tillåt matchen. Jag kör en innebandy i morgon. Rödvinsladd ikväll;) kramis

Kviddevitt sa...

Skitsnygg tröja!

Anonym sa...

Ja se karlar... men hoppas ni vann matchen!!! Träningsvärk...? ;)

Hälsn från Krista (som tyvärr är alldeles för gammal för att börja med handboll igen... snyft)

Radhusdrömmar sa...

Lycka till på matchen!!

Snygg tröja och väggen blev ju supersnygg! :)

Kramar
Johanna

Nicky sa...

Snyggt! XO