onsdag 2 november 2011

Free peopleHej på er


Söta Madde med bloggen och nätbutiken Stil inredning och design tipsade mig om den här snygga klänningen, wow säger jag bara. Love it. Och inte var den så dyr heller. Nu är ju bara frågan, är den snyggare än HM klänningen, som förresten inte kommit än. Hm måste ha den längsta av leveranstider ever. "Får" jag dessa snygga vältränade armar jag vill ha så är det ju snyggt att visa upp dom. Klänningen kommer från Free people, en riktigt snygg webbshop med farligt myclet snyggt.


Mina ringar är påväg förresten. Jag byter ju även ut min förlovniningsring mot en ny så då blev det billigare att köpa båda två sammtidigt. Endel förstår inte alls hur man kan byta ut sin förlovningsring, men jag köpte helt vanliga vitguldsringar och kände nu att jag vill ju verkloigen att den ska matcha med min alliansring. Dom är sååååå fina :-) Längtar som tusan.


Kram /Marit

13 kommentarer:

Stort och litet Löf sa...

Super fin klänning, älskar ryggen!
När vi skulle gifta oss så köpte vi nya förlovningsringar till både mig och mannen, av två anledningar. Ena var att mannens hade blivit otroligt sliten på ett speciellt ställe och det andra var att min ring inte skulle passa till vigselringen.
Ingen av oss ångrar sig, vi har våra första förlovningsringar kvar och kommer alltid att finnas kvar men det är inte i ringarna kärleken är, eller hur.
Kram Anna

ansku sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
ansku sa...

Den var SKITSNYGG!! Snyggare än HMklänningen om du frågar mig. Fast den från HM är också jättefin..

Den dagen jag gifter mig byter jag också ut min förlovningsring, och Olof ska också få en ny. Så jag förstår dig :)! Har redan köpt en billig "stålring" som jag oftast använder istället. Står inte ut med min guldring!

Kram på dig!

Ansku

Anonym sa...

Jättejättefin klänning! Men jag läste på bloggen honeypieliving (underbaaar) att hon skulle få betala 1900kr i tullavgift då hon beställt från FreePeople, så det kan ju vara värt att kolla upp innan! Men fin är den...jag ska också byta min förlovningsring (gifte mig förra sommaren) och tycker inte dom går ihop alls...
Kram Anna

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

hej raring!
Visst e den fin, helt underbar.
Kul att du gillar den.

Kram på dig
Madde

Emelie sa...

Spännande med ringarna ;) Åh kommer ihåg själv hur jag höll på...Kunde inte hitta någon vigselring som kunde matcha min förlovningsring så det slutade med att vi gjorde om förlovningsringarna med... ;) hihi! Men vet du, det var 2003 och jag är fortfarande så nöjd med mina ringar. Så det var det absolut värt! klänningen är jättefin! Gå på din magkänsla så blir det rätt!
kram vännen!
Emelie

Annelie sa...

Ja vilken FIN klänning - Ljuvlig! och vad roligt att gifta sig och planera allt :) Ska bli kul att följa er "resa"! Kram

Sanna sa...

Hej, klänningen är superfin ! Svårt att säga vilken av den och H&M:s som är finare. Ang din ring...gör något fint av den, typ rama in den eller nåt..som minne :)
Kram

Det vita dårhuset sa...

Den här klänningen var mycket snyggare än HMs klänning! Vackrare....lenare...:) Men du! Ringen var UNDERBAR!!!!

Kramen

Träna, träna,träna och hälsa sa...

Skitfin! kommer bli super till sommar med dina välmusklade armar och axlar du jobbat fram tills dess!

Anna-Panna sa...

Wow, denna är ju underbar. Jag köpte HM´s men skickade tillbaka den...har nämligen en gravidmage o svårt att testa den då. Varför beställde jag ens...haha. Men den är jättefin...obs! jag ska inte gifta mig...även om jag hoppas ;)

Tusenfröjd sa...

Vilken underbar klänning! Så snyggt med ryggen!
Ha en fin helg / Liv

ANNIKA sa...

Den här var ett strå vassare än HM:s.
Undebart vacker ...ringen lika så.
Du kommer att bli strålande vacker..
Ha en trevlig helg!
kramar ANNIKA