måndag 7 november 2011

Lampsladd
Lampan med stort L har ju kommit hem till oss, bloggade om den för ett tag sen. Den underbara Tine K lampan i stl XL ska upp ovanför bordet i vardagsrummet. Kommer att bli superbra nu när väggen bakom är målad.

Men nu till lampsladden. Den som följer med är ju mest bara en diskret plastsladd. Kanske en svart tvinnad som jag har på mina lampor nere skulle vara snyggare. Men sen är det ju det att lampan ska hänga en bit ifrån eluttaget i taket. Det betyder att det kommer att vara ca 50 cm i taket som den svarta sladden ska dras.... då kanske en diskret sladd är bättre. Mycket att tänka på som ni hör. Hur har ni andra gjort som har Tine K lampan?


Haha, happy halloween skrev jag i förra inlägget, jag hade nog lite för bråttom. Jag vet att det inte var halloween i helgen som var även om vi hade sån fest :-)

Kram / Marit

6 kommentarer:

Hedvig och Jag sa...

hallå.. visa den blå väggen nu dååÅ!!!

Room of karma sa...

Snyggt. Jag gillar den tygsladden.

kram CC

Anonym sa...

hej!!

Me sugen på att se väggen :)
Vi har med en tine k lampa, vi har vårat över v-rummsbordet. Vi har högt i tak i just i v-rummet. och dock inget uttag i taket. Så vi har vårat uttag ovanför tv så sladden hänger från tv väggens uttag till v-rumsbordet. vilket inte stör alls tycker jag. Vi köpte en vit textilsladd så kan man justera längden med ...

hoppas du förstår nåt av det jag skrev ;)

kram emmeli

Anonym sa...

Svårt att säga ang.lampan, blir braa hur som helst! Spännande att se sedan, å väggen:)!! H.jejje

Anonym sa...

Urläcker lampa! Och himla snyggt resten också!
Åsa

Anonym sa...

Jag har en Tine K XL över matbordet och är supernöjd precis som den är.