tisdag 6 juli 2010

Loppis-poppis


Jag älskar Loppis


Igår var jag på loppis hemma hos söta Magda (fotografen som fotade vårat hem)
Hon har en stooor garderob den kvinnan och hon köper ständigt nya saker. Det betyder också att hon måste rensa ibland. Så jag var i en loppis kläddröm bland klänningar från Branting och toppar från Hunky dory OCH 2 runda fina kuddar från Tine K som jag spanat på hos Magda förut. Men där var Susanne före, jäkla skit hihi. Magda bjöd även på vinbål
(smart drag va, lullig= handla mer)
Så nu har jag mycket nytt och fint att visa er.
.
Jag åkte tillbaka till Magda på kvällen för att dricka lite mer vin och tjattra lite. Det är så härligt att hitta nya vänner med samma intressen för vackra saker. Vet ni tex att Magda har köpt en sån där studsmatta som alla småbarns familjer har nuförtiden. Men tror ni den fick vara blå.... Nix, Magda har målat den svart. Hon är rolig hon.
.
Det kan hända att endel av sakerna ni ser på bilderna kommer att dyka upp hos Susannes loppis imorgon. Vill ni se bilder därifrån också? Eller tycker ni att det är tråkigt att se? Berätta gärna vad ni vill se här på bloggen.
Kram /Marit

8 kommentarer:

A House With A View sa...

Vore jättekul att se bilder därifrån!! Vilken otur att du inte hann före och köpa de fina kläderna!! Vilket kap det måste ha varit att handla på den loppisen!!

Kramiz aka

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Jättekul med mer bilder. Klart vi vill se. Det mesta du gillar , gillar vi. Det är därför vi gillar din blogg :)
Kram kram

Marie - Systrarna sa...

Håller med ovanstående talare... ;-) Klart vi vill se bilder! Både Magda och Susanne har ju så fina hem, så en snek peak via din blogg är inte helt fel!
Grattis till dina fynd! Låter som en dröm att hitta Tine K och Hunky Dory på LOPPIS!!

Mitt skabbiga chica hus sa...

Hej vännen!
Nu har jag lånat grannens dator i 5 min efter typ 10 dagar utan (!)

Nu hoppas jag bara att din plånbok är tom efter magdas loppis och att du fokuserar på att fota hemma hos Susanne imogon istället...;o)

SJÄLVKLART ses vi där, jag har bara väntat i 355 dagar. Ska bli superduper kul och räknar iskallt med en fika med dig efteråt!

Ska försöka att inte sno för många av dina fynd så du fortfarande vill fika mig mig;o)

Bamsekram!
Mia

Anna-Panna sa...

Ahhh...låter ju som en helt fab loppis. Helt i mitt stuk!

Ja det är kul att hitta vänner med likasinnade intressen. Tycker jag bara hittar dem i cybern och så bor de land o rike runt. Ingen här på hemmaplan.. :(

Så jag får nöja mig med cybern.

Tycker detta var ett jättebra inlägg. Jag gillar även inlägg från ditt hem, älskar att se hur andra människor har det - speciellt när jag gillar deras stil!

Ha en fortsatt fin kväll
Kram.

Unknown sa...

Åh så härligt att få se dina bilder, titta in på våra tre tjuvkikar av boken, kanske känner du igen två sötisar där, ler. KRAM Petra

Nilla Q sa...

Jag är ingen loppismänniska - lyckas aldrig fynda som alla andra. Men den HÄR loppisen skulle jag gärna varit med på!! Så mycket snyggt!

Kram Pernilla

Anonym sa...

Hej Marit!
Kul med loppisbilder!
Jag ville bara säga att jag läser och uppskattar din blogg även om jag aldrig lämnar kommentarer.. Tycker du har så fin stil på både inredning och kläder = Inspiration i massor!! TACK för det och keep up the good work =)