måndag 12 juli 2010

Hemma hos Magda
Hej hopp i sommarvärmen.
.
Min mamma har blivit drillad av bästa tror jag ;)
Hon åkte till Loppisen igår redan för att reka av. Hon var tydligen inte ensam om det för allt som var bra stod det Såld-lappar på. Skit också.
.
När jag var på loppis hos Magda så tog jag några kort hemma hos henne. Hon har en alldeles underbar trädgård till hennes gamla vackra hus. Och ännu vackrare håller den på att bli. Hennes duktiga Erik snickrar just nu ett staket och grind runt gården.
Och de håller även på med en ny uteplats intill huset. På den uteplatsen ska långbordet på sista bilden stå. Magda fick en superbra idé "hotta" upp det gamla rastplats bordet genom att sätta ihop 2 st. Det ser betydligt bättre ut än 1 ensamt + att du får plats för alla gäster. Runt uteplatsen har Magda satt i störar i marken som hon målad faluröda och planterat humle nedanför som ska klättra upp och ner. Sen gräver dom för att fylla på med grus. Innan det är klart så får det nya bordet stå under äppelträden och ta emot gästerna. Jag ska fota det när det är klart och visa er. Det kommer att bli så snyggt. Jag tog ett par foton inomhus på hennes fina foto vägg som jag ska visa er imorgon.
.
Kram /Marit

4 kommentarer:

Sanna sa...

Åh vilken mysig trädgård!Väntar på att få se bilder på Magdas fotovägg då jag själv också håller på med en fotovägg i vårt sovrum och behöver inspiration.
Ha det bra i sommarvärmen!
Kram Sanna

Anna-Malin sa...

hej!

tuuusen tack för tipset till vår trappa! jag hoppas jag väljer rätt till slut ;)

jag ska på en liten loppistur idag.
hoppas på fina fynd!

kram på dig!

A House With A View sa...

Det ska verkligen bli spännande att se bilder från den färdiga uteplatsen! Gillar iden med humle på störar, har själv tänkt mig sådana i min trädgård och lääängtar efter lite inspiration!

Kramiz aka

Anna-Panna sa...

VAr det inte hon som hade målat (!) sin studsmatta. DET är jag nyfiken på att se. :) Har du ngn bild isf?

Hon verkar ha bra smak hon. Gillar fotoväggen i inlägget ovan oxå. Och även stolarna - to die for!

Hoppas ni fick en mysig kväll trots regn (låter helt ofattbart med regn...inte i sikte i Mälardalen - än!)

Ha det fint Marit

Kram
Anna