söndag 11 juli 2010

Fint/Fult
Vi har en sån där luftvärmepump i huset som är väldigt bra ibland om man vill ha AC på eller extra värme på vintern. Men själva pumpen på utsidan har jag aldrig tyckt om. Snarare avskyr jag utseendet på den. Men sen fick jag en super idé.
Jag hittade en pilspalje på vår lokala blomsterhandel som jag målade röd och köpte en billig bänk på Jula som jag målade vit. Och hokus pokus så syns den inte längre till min stora glädje. Trädgården börjar sakta men säkert ta den form jag vill. Nu fattas bara "lite" pengar att köpa mycket vackra blommor för. Jag har så många ideér som jag önskar att jag kunde få förverkliga i år.
.
Min mamma är i stugan just nu och hon har informerat mig om att det kommer vara en stor Loppis där imorgon så jag har instruerat mamma att hon måste vara först på plats och med ett fulladdat batteri till mobilen så vi kan prata hela tiden. Loppisarna ute i Dalarnas glesbyggd går liksom inte av för hackor. Jag känner att jag borde vara där. Mer info kommer.
.
Kram /Marit

10 kommentarer:

Livet på Sjögård sa...

Jag vet hur du menar. Luftpumpsgrejen har varit sååå värdefull under våra mest hetaste dagar, men attan vad ful-lådan stör mej där ute.... Måste fixa nåt lika enkelt som du har gjort, tack för inspirationen :)

Sanna sa...

Så fint det blev!Långbordet var också helt underbart! Såå mysigt ni har det med eget hus och gård. här svettas vi i vår varma stadslägenhet, men njuter av sommarutflykter och på farföräldrarnas fina gård. :)
Kram

Maruska sa...

Tusen takk for svar fra deg :)
Så fint dere har det!
Håper du har en nydelig sommerkveld.
Klem Marie :)

Villa Carl Larsson sa...

Hej Marit! Vad fint du pysslar i din trädgård. Det har blivit så fint med altan och plattläggning och allt. Vad ni är duktiga! Och smart dekorativ lösning du fixat till luftvärmepumpen. Men man ska inte täcka över den helt va för då kanske den inte fyller hela sitt syfte?? Vad vet jag..

Massa kramar från Josefin

HOUSE of ADELA sa...

Oj vad fint ni har fått det! Jättesmart idé av dig med det framför fläkten;) Aahh..loppis, det kan man gå på hur många som helst!=)

Kram
Adela

me and alice sa...

Hej snygging!
Vilken fin-fin ide'!
Du är fiffig du! Det blev skitsnyggt!!
Och jag bara älskar långbordet!!!

Hi, hi tänkte på dig när kuddarna syntes...
Jag kanske ledsnar på dom snart! Då lovar jag att du får dom av mig...
kramis Susanne

sommarlovskänsla sa...

Hej! Vilken fin blogg du har! Ha en bra dag! Mhv Pia

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan!

Jammen så smart! Det ble jo superbra! Ha en strålende dag!

Klem

Lilla gårdshuset sa...

Vilken fiffig idé för att dölja dessa fula luftvärmepumpar!

Kramis/Heléne

Lantligt i smultronbacken sa...

Jättefin blogg du har

Soliga Hälsningar