onsdag 17 mars 2010

Tips

Foto från Agnes och Nora
Go och glá kexchoklad

.
Det är just vad jag är. Tusen tack för alla era goa grattis hälsningar angående reportaget. Jag svävar fortfarande runt på moln här hemma. Jag kikar på mina bilder som jag har på en skiva titt som tätt och njuter och leeer...... Nästan som om jag är lite smått nykär. Fjantigt va?
.
Idag vill jag passa på att tipsa er om att nätbutiken, Agnes och Nora ,säljer den fina Nyblom O Kollén kudden som jag har i köket. Och det är dessutom fri frakt tom 26/3. Så passa på.
Som ni kanske ser har jag klippt bort mina bollar i hörnen. Det blev lite för "duttigt" för mig liksom. Smaken är som baken.
Bollarna fungerar numera som fraktmaterial till pojkarnas traktorer och lastbilar när dom leker. Funkar ju det med ;)

.
Kram /Marit
.

14 kommentarer:

dsign & inredning sa...

haha rolig du marit ;) (de där me bollarna på kudden)
Så himlans kul att det blev Lantliv ditt hem ska vara med i, den måsta man ju bara köpa då! ;)
Det är bra att hojta till när du vill ha kuddar sen, förstår att du ville shoppa och greja inför repotaget. Skulle ja me ha gjort! ;)
Kram Kram

Lilla gårdshuset sa...

Halloj! Tack för tipset. Ska genast besöka Agnes och Nora.
Kramis/Heléne

Anonym sa...

Men du vad kul med reportaget! Grattis =) Jättefina bilder.
Kram AnnaPanna Lindex =)

Marits vita skrin sa...

Hej Annapanna.

Vad roligt att du kikar in här hos mig sötis.
Hoppas vi hörs snart. Nu kommer jag tillbaka.

Kram kram

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilket underbart kök du har!!!

Nämen, det är ju precis samma kudde som jag har och tipsade om i mitt förra inlägg, visst är den sommarfräsch!

Åh va kul med Lantliv, det är ändå tidningen nummer ett, bilderna ser verkligen fina ut!!! Mari.

Vintage House sa...

Tack för tipset ska kolla in..
ännu en gång så roligt med Lantliv. Vi är med i nya nr av drömhem och trädgård
kram
sandra

Mitt skabbiga chica hus sa...

Hej vännen!

Ett riktigt stort grattis till Lantliv. Gud vad roligt, jag förstår verkligen din glädje:o)Bilderna ser heeelt fantastiskta ut.

Själv kan jag fetglömma lantliv, bor man så nära the big city som jag gör så platsar man inte där. De håller stenhårt på att merparten av reportagen ska vara från lantliga hem, så där klingar dalarna rätt mycket högre än stockholm. Snyft.
Själv får jag nöja mig med allt i hemmet;o) Önskar dock att jag inte haft så bråttom att tacka ja till ett reportage, med tanke på vad som hänt här under året... ;o)Det är inte mycket som är sig likt. Inte heller jag som var relativt nyförlöst då:o( Men oavsett så är ju Mari Eriksson en helt fanastisk fotograf. Men hon hade helt klart fått bättre motiv nu än då...

Tack snälla goa du för erbjudandet av lampan. Kolla gärna om den finns kvar nästa gång du är där och vad den kostar. Jag åker ju till mamma titt som tätt så då tar jag gärna en tur till Norrgården då.

kram kram hela dan
M

Mitt skabbiga chica hus sa...

Hej igen...

Jag har också upptäckt Agnes och Nora och har inhandlat ett mycket trevligt pris för att fira det nya köket så snart blir det tävling. Don´t miss..!

Kraaam
M

Vitacharmen sa...

haha härligt med återvinning/ leksaker till barnen.Vad härligt det skall bli att se erat hem. Förstår att det pirrar i magen. Ett riktigt stort grattis till er/ dig.

Kram Linda

The House sa...

Halloj :)
Ja det känns helt underbart att få bli man och fru hihi..
Jättefina kuddar!
Kram//Frida

Anna-panna sa...

Åhh va jag är GLAD att jag hittat din blogg. Full med inspiration och vi har så lika smak ser jag. Har läst den långt långt bakåt men nu måste jag pausa för lite lunch (är hemma krasslig).

Känns så kul när man hittar nån såhär som man känner igen sig i så mkt! Kläderna du visar, är sånt som jag har eller har tänkt köpa, likadant med mkt i inredningen, detaljer liksom. Sen tänkte jag fråga vad du har för hårfärg för just SÅ vill jag försöka få till det!!

Jag har oxå två barn, en 6 årig pojke o en 3,5 årig flicka o jag kände igen mig så när du skrev längre bak här den här saknaden när man sorterar bort urvuxna bebiskläder. Tell me about it!!!!

Sen är visst din man brandman?
Min med :)

Jag kommer def tillbaka hit.
Har en blogg jag med men den är låst, o den handlar mer om ditten o datten i livet, min vardag liksom. Inte så inredningsbetonad även om jag har intresset såklart. Måla möbler, gå på loppisar är en stor passion här med.

Kram på dig!

Marits vita skrin sa...

Hej Anna-panna.

Vad roligt att vi tycker och har det så mycket lika. Det är alltid lika kul att "träffa" såna i sybervärlden. Och att våra karlar jobbade med samma sak oxå :)

Vet du, min hårfärg lämnar jag helt och hållet åt min super duktiga frisör, Johanna. Det är hon som styr i mitt hår. Och jag blir aldrig missnöjd. Jag kan ju fråga henne.
Men jag vet att det är fler som frågat henne om min färg och hon brukar säga att det har mycket med vad man har för utgångspunkt för hur resultatet blir.

Skriv ut en bild på mitt hår och ta med till frissan vet ja...

Du är så välkommen tillbaka när du vill hos mig. Jag blir så glad av att få höra att du tycker om min blogg. Det värmer ända in i hjärtat. Tack.

Många kramar
Marit

Livet på kyrkstigen sa...

Ska bli så kul att läsa Lantliv när ert hem är med! Ska kika in hos Agnes och Nora nu:)Kram

Malin sa...

Hej!
Jag undrar om du har lust att tipsa lite hur du gör & vilka färger/material du använder när du målar och fräschar upp gamla saker? Jag har fler projekt liggande som ska bli vita, men är lite osäker på hur jag gör på bästa & snyggast sätt...
Hälsningar Malin