söndag 6 december 2009

Tam tam tadam.....


Min bror gifte sig igår med sin Erika.
Dom har varit ett par i 13 år och har 2 underbara barn tillsammans. Och det var verkligen en överraskning. Mina föräldrar och Erikas föräldrar visste ingenting. Dom trodde att dom skulle på julbord..... men vad fel dom hade.

Jag fick reda på att dom skulle gifta sig förra helgen. Jag hade tackat nej till julbordet eftersom vi hade en stor firmafest igår med jobbet, så Erika berättade för mig vad som egentligen skulle hända. Och det ville jag ju så klart inte missa för allt i världen.
Det var intimt, enkelt, vackert och fullt av kärlek.
Efter vigseln åt vi en otroligt god bröllopsmiddag på restaurang 2 rum och kök, i Falun. Jag tog med mig kameran och stativet för att försöka få till en bild fast det var väldigt mörkt ute. Inte lätt kan jag säga. Jag fick lov att ha väldigt hög slutartid för att få in så mycket ljus som det bara gick. Och då är det väldigt lätt att bilderna blir suddiga + att brorsan inte alls var så sugen på att bli fotad.
Efter middagen så drog jag på mig party klänningen i bilen och åkte iväg på fest. Och kom hem sent inatt. Jag har känt mig ganska pigg hela dagen, men nu börjar jag bli trött kan jag säga. Snart intar jag soffläge.
Hoppas eran helg har varit lika bra som min.
Kram /Marit

4 kommentarer:

Bygatan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annas hjärtan sa...

Hej Marit!

Självklart fixar vi en käppren till dig (eller pojkarna, kanske? :-))
De mörkblå vi hade gjort tills idag sålde slut, men vi fixar en så fort vi hinner och lovar att du har den i god tid innan jul. Ha en bra kväll, kram från Anna & Emelie

Tulipa sa...

Hej!
Vad roligt!!!
Sånt där gillar jag!

Bilden var otroligt stämningsfull också!

Kram Mariette

Jenny sa...

Hej Marit!
Vad kul med överraskningsbröllop!

Vilken fin bild på din bror o hans fru, de är jättesöta båda två:)

Ha en trevlig vecka!

Kram Jenny