fredag 16 oktober 2009

Vilka är ni??? och lite accessoarer

Klocka från Guess, armband från Lindex
Armband från vänster: Svart i skinn Jack & jones, stort flätat från Lindex, litet flätat från JC, det snygga vykortet är från Kyss Johanna.
Jag älskar accessoarer. kan inte få nog av dom.

Hej underbara ni.

Min besöksräknare har passerat 100.000. Helt galet. Jag startade bloggen för ungefär 1 år sedan och aldrig trodde jag att det skulle ge mig så mycket och att det skulle vara såhär kul. Jag har mött underbara människor genom bloggen och blir lika glad varje gång jag får ett mail eller nån som säger att dom tycker om min blogg och att den inspirerar.

Men en sak undrar jag. Vilka är ni alla som kikar in? Jag kan ha upp emot 500 st besökare på en dag. Jag vill så gärna veta lite mer om er och vilka ni är. Fick iden av Jes, vita villa vila som gjorde det här förut

Jag börjar berätta lite mer om själv:
Ni vet ju redan mycket om mig. Som att jag har 2 pojkar och bor i vackra Dalarna med Mange i ett helt vanligt kedjehus. Och vad mina absoluta största intressen är.
Men jag är också en mamma/tjej som nästan alltid har för bråttom. I allt jag gör. Impulsköp som blir fel, val av kakel och möbler tex. Jag tappar bort nycklar och plånböcker titt som tätt. Så en riktig slarver är jag också, men det knasiga är att jag kan vara riktigt organiserad ibland. Jag vill gärna veta var jag har allt, blir orolig i själen om nåt fattas. Det kan vara en vante likaväl som plånboken. Då kan jag inte koppla av förrän jag hittat det. Kan vara riktigt jobbigt ibland faktiskt.
Jag får ofta höra att jag är glad, spontan och skrattar mycket. Vilket jag tar som en komplimang.

En annan ganska rolig grej är att när jag skulle ta körkort för 10 år sen så köpte min mamma 32 st köklektioner åt mig. Hon ville att hennes dotter skulle lära sig köra bil ordentligt. Hon var väl orolig att jag skulle krocka det första jag gjorde. Och jag kan inte klandra henne. Jag var en riktig vilde när jag var liten (kanske fortfarande). Jag har brutit armen, nyckelbenet (2 ggr om man räknar med den nu när jag var vuxen), klämt av mig tummetotten i en dörr på dagis, och skurit upp handen rejält på en glasbit så doktorn fick sy många stygn. Och detta innan jag ens var 8 år. Stackars mamma och pappa.... Om ni tittar noga på första bilden så ser ni ärret från den brytna armen. Och dom andra ärren på armen kommer från kaminen som jag bränner mig på jääämt och ständigt när jag ska lägga in ved.

På vintrarna älskar jag att åka till skidbacken och spänna på mig snowboarden, även om det blivit betydligt mer sällan sen grabbarna föddes. Musik är också ett av mina stora intressen. I min ungdom for jag runt på mycket festivaler.


Skriv några rader ni också vet ja....

Kram på er /Marit

28 kommentarer:

Det vita dårhuset sa...

Hej Marit!
Behöver kanske inte berätta så mycket om mig.....

Ville bara säga att det här inlägget gillade jag! Roligt att se dig öppna asken lite ;o)

Och du!! 32 lektioner?! Det är som min mamma med mig vid symaskinen **fniss**. Tror inte att jag klarar nånting *ler*

Ha det gott! / Erika

Mitt balagang sa...

Hej Marita
Ja, okej, nu ger jag mig till känna heheheee. Jag har kikat på din blogg lite nu och då i ungefär ett halvår. Jag tycker den är jätte inspirerande! och det är så kul nu när du har börjat visa lite mode oxå. Gillar din smak både i kläder och inredning. Tack för en bra blogg. ha det bäst!/Sabina

allt och inget sa...

När du ber om de så får jag väl ge mig till känna. Du har ingen aning om vem jag är men vi bor i samma stad och jag studerar på högskolan i Falun, är väl tänkt att jag ska jobba som enhetschef efter nyår om man lyckas få ett jobb. Jag fick tips om din blogg av en kompis i våras/somras nån gång och har nu de senaste veckorna följt den slaviskt. Blir inspirerad och även avundsjuk på ditt sätt att se möjligheter i något som jag inte skulle så nånting i.

Ska väl även avslöja att jag faktiskt igår såg dig för första gången, då jag och min son var in på Lindex och köpte han en slips inför ett bröllop. De va nästan som att se en kändis när jag såg dig :-P!

//Mari

erikasgulahus sa...

Står det att du tog 32st (TRETTIOTVÅ) körlektioner????????//MVH Brorssan

Marits vita skrin sa...

Marcus: Brorsan stavas med ett s. Så det så....
Och ja, jag tog 32 st.
Är du förvånad ;)

Kraaam

Maria sa...

Hej hej! Jag är en av alla dem som tittar in i din blogg, Carros kompis Maria. Din bräda "Carpe Diem" som vi fick i bröllopspresent av Carro och Patrik pryder verkligen vår hall. :)
Passar på att skicka ett tack för en inspirerande blogg, både när det gäller inredning och mode.
Hoppas ni får en fin helg!
Kram
/ Maria

nea i det gula huset sa...

Hej du!
Har ju faktiskt gjort mig tillkänna för ett tag sen men att jag faktiskt är här inne varje dag kanske du inte visste!?!

Gillar din blogg och din stil och du inspirerar verkligen! :)

Kram Nea

Det ljuva livet i stan sa...

Hej,

Kul att du frågar om vilka vi är, för jag har ju samma fråga om vilka som egentligen läser min blogg (om några alls?)!

Lite om mig, 32 år, bor i Gbg med sambo och dotter på 17 mån, blev av med jobbet som inköpare i våras så jag söker nytt. Älskar inredning och är en pedant och en latmask i en och samma person vilket inte alltid är det lättaste!! Upptäckte bloggandet i våras och älskar det, har även nyligen upptäckt Tradera-världen, kanon att köpa och sälja till bra priser.

Gillar verkligen din blogg, läser den nästan dagligen, kul att du kombinerar inredning och mode!

Kram Frida

Anonym sa...

Hej! Eva heter jag, från nordvästra Skåne. Jag är en av dem som läser din blogg nästan dagligen. Gillar den starkt. Inspirera mej, det du ser i det lilla! Väntar ivrigt på nästa inlägg o nästa... ;)
Har ingen blogg själv men det finns någonstanns i mitt huvud att jag ska starta en och då kommer den att handla mycket eller mest om mitt växthus som kommit upp under den gångna sommaren. Byggt av gamla fönster.
Hittade din blogg genom Sofia på Meandmyhome, som förövrigt är kärt syskonbarn.
TACK för en fin blogg o alla fina bilder! Ha det gott!//Eva

Nilla sa...

Hej Marit!

Jag läser din blogg varje gång jag ser att du gjort ett nytt inlägg på bloglovin :)

Läste den tidigare också, men tappade bort den när min fd dator beslöt sig för att inte samarbeta mer. Sen var det någon inne på familjeliv i vita hem tråden som tipsade om din blogg och jag lag till dig i bloglovin på en gång igen :)

Tycker om din blandning av inredning och mode.

Hmm... Jag då, jag är en 34-årig 3 barnsmor, finlandssvenska, älskar inredning, gör tappra försök att träna när tid finns, jobbar som sekreterare, pedant men inser att det är hopplöst att ha ett "perfekt" hem med 3 barn, 1 hund och en man om båda jobbar heltid. Tillbringar mycket av min lediga tid i ishallen, son som spelar hockey och en dotter som håller på med konståkning. Bloggade aktivt tidigare, men saknar inspiration att göra inlägg, men kan däremot inte sluta följa andras bloggar i skymundan :)

Ja och så kan jag ju avslöja en sak till ;0) Jag krockade samma dag jag fick mitt körkort! Med mamma och pappas granne... Som tur var så var det inte mitt fel, men dock lika pinsamt *hahaha*

Det var en hel del om mig.

Ha det bra och fortsätt att göra lika inspirerande inlägg här, de förgyller min vardag!

Kram Nilla

MonaA sa...

Hej Marit!

Jag följer din blogg och tittar in nästan varje dag! Du vet vem jag är, lite iallfall! Du gjorde två jättefina skrin till mina barn i våras, som jag är så glad för!

Mona heter jag, och jag hittade din blogg genom din vän Frida (som är syster till min sambos ex), sen dess har jag alltså följt din fina blogg! Och jag har ju kommenterat den förut! Vi har även setts några gånger, senast tror jag var på Gustafs båtklubbsfest!
Ja, jag måste ju säga att du är en charmig kvinna med mycket härlig utstrålning! Och jättemysig blogg!!

Vem är jag då? Jo, jag bor i Borlänge, har två söner då då, och två "bonussöner" (gillar inte det ordet egentligen). Jobbar som ekonomiansvarig på ett företag här i Borlänge, där jag varit i tio år nu, jag har just börjat jobba igen efter mammaledigheten.
Inredning är mitt största intresse och det lägger jag hellre pengar på än på mig själv, d v s kläder och sånt. För mig är kläder bara ett "nödvändigt ont" just nu, men det beror nog på att jag har lite för många kilon att dra omkring på, och då är det inte så kul med mode tycker jag. När jag varit nöjdare med mig själv har jag haft ett mycket större intresse i det!
Vi bor i en villa i Hytting, där vi bott i snart fyra år och trivs jättebra!
Renoveringar håller vi på med ständigt, tycker jag. Vårt nuvarande projekt är att bygga en carport...vårt gamla garage är rivet.

Förutom jobb, barn och hus försöker jag, eller vill jag, komma igång med träning och promenader, men det är inte alltid orken och tiden räcker till. Men jag vet ju att jag mår så mycket bättre när jag väl kommer igång. I våras kom jag igång jättebra, men gick förmodligen ut lite för hårt, så jag skadade mig i vaden, och sen har jag inte kommit igång igen. Men jag ska!

Jag har en egen blogg också, men den ligger vilande just nu, för det är samma sak där, tiden räcker inte till riktigt just nu. Jag har heller inte haft så många besökare, mest mina nära och kära tror jag, hihi....men det är inte det som är det viktiga för mig. Bloggen har mest varit mitt eget sätt att föra dagbok.

Vi åker till fjällen en gång om året, och så har vi haft husvagn som vi nyttjat på somrarna. Den har vi dock sålt nu, så nu får det blir andra äventyr. I somras var vi på Gotland och hyrde ett hus där, inte dumt alls!

Jag är från Stockholm från början, men flyttade därifrån 1991, då flyttade jag till Sälen, där jag bodde till 1999, sen flyttade jag hit till Borlänge, då min dåvarande sambo är härifrån. Här trivs jag, och har inga som helst planer på att flytta härifrån!

Oj, det här blev ganska långt. Men jag tycker ditt inlägg, och din fråga till oss, var så bra, så jag ville berätta lite mer om mig....

Ha det gott och sköt om dig!

Kramar
Mona

Tjohalia sa...

Hej..
Ja, jag började nyligen kolla på din, för jag hittade din hos en annan blogg som hade lagt dig på sin favoritblogg. Det såg intressant så jag klickade på och nu har även jag fastnat på din. Började även blogga alldeles nyligen. Vem är jag? Ja, jag har själv två barn, och har även en man som är synskadad. Det är därför vi har mycket ljust hemma hos oss. Det ledde även till min stora passion, vitt! Så det passade bra, både att det är så vackert och att han ska kunna se bättre.
32 lektioner, jag har ingen koll på hur många lektioner jag tog, men skulle gissa att det var lika många. :-)
Förresten, tack för måttbeskrivning på skohyllan, min är inte lika lång, men jag ska se hur jag ska lösa det.. ;-)
Kraam!

Susanne sa...

Jag ger mig väl också tillkänna =) Ramlade faktiskt in på din blogg av en slump för nån månad sedan och sedan har jag fortsatt följa din vardag. Bor i strax utanför Falun själv. Tror faktiskt jag såg dig på Kupolen förra veckan.. Först blev det en sån där känsla att "vart har jag sett henne någonstans?" Men när jag såg dina snygga Monki boots så föll alla pusselbitarna på plats,haha! Äger faktiskt ett par sånna själv och jag bara ÄLSKAR dom! Kram Susanne

Anna sa...

Hej Marit, jag brukar kolla in på din blogg lite då och då! Tror det va Åsa som nämnde det för längesen att du hade en blogg så då blev man ju lite nyfiken =) Gillar dina bilder jättemycket, speciellt på dina pojkar som är så söta! Kram från Anna Lindex Falun

S o F sa...

Vad är det Karlsson på taket brukar säga (omvandlat till mig då): "Jag är en lagom tjock kvinna i mina bästa år"...
Tjock och tjock vet jag inte, och inte vet jag om jag är i mina bästa år heller - men jag tycker det uttrycket är så roligt. :)
Nog om mig.

Jag följer alla dina inlägg via RSS och det gör jag med glädje. Bloggen är jättebra!
Lite blandat så där.
Och du är alltid så himla fin på korten där du visar dagens outfit. Snyggt!

Ha det gott!

Kärleksallen sa...

Hej!

Jag läser din underbara blogg också, men jag är ny:-).
Mvh Johanna

Vickans vita ting sa...

Hej & hopp ;) Tycker att du har en bra blogg, du skriver om livet; inredning, kläder, mode, barn, ja... det som intresserar mig ;)Har följt dig i ca 7 månader och kikar in när ett nytt inlägg ploppar upp, har länkat dig på min blogg. Är 33 år bor i västerbotten och jobbar som lärare, har två barn och är intresserad av mode och inredning! Har tidigare jobbat på H&M, skulle kunna tänka mig att jobba där på helger bara för att :)Kort och gott! Kul att höra om dina körlektioner förresten ;) Trevlig lördagkväll/ Vickan

dsign & inredning sa...

Tjena hej!...
Du vet ju redan vem jag är ;)

Bodde i Sthlm i flera år och jobba som sömmerska med ett eget märke på sidan av och lite sånt men flytta hem igen då jag träffa min nuvarande karl ;)

Jag snubblade in på din blogg för ett tag sedan när du hade gjort ett sånt fint skrin till me and alice och hon länka till dig och efter det blev jag fast och tittar in då och då.
Men det var först när du visa out fit bilder som jag kännde igen dig ;)
Blev genast mycket roligare.

Du är så duktig Marit!
Kram Lena spena ;)

IKT i min vardag sa...

Hejsan!

Kul att läsa lite mer om dig :) Jag kikar in här lite då och då. borde länkat förlängesedan, men jag slarvar bort dig ibland och blir alltid lika glad när jag hittar tillbaka till dig. Tycker du har ett så fint hem och god smak :)

Kram Linda

Dona blogg sa...

Kul att höra mer om dig!
Trivs här på din blogg, det är en skön känsla här.

Ha det gott!
/Pernilla

Gammelbålsta sa...

Hej!
Jag hittade din blogg några veckor sedan och brukar kika in sedan dess.
Jag heter Aydan och bor med min familj sedan december 2008 i en gammal gård i bålsta som vi håller på att renovera och fixa till. Ha det bra hälsningar Aydan

Anonym sa...

Hej lovely!

Åh vilket roligt inlägg vännen. Jag kan inte låta bli att skratta när jag läser det. Är det verkligen sant att du 32 st körlektioner?? Hi hi det hade jag inte en susning om. Du e rolig du babe. :-)

Gud va roligt att du passerat 100 000 besökare. Jag visste det när du startade bloggen att den och du skulle bli jättepoppis för du är ju så himla bra. Och då menar jag på allt. Inredning, mode och allt som hör till. Du är BÄST!!!

Shit va vi längtar efter er nu ska du veta...

Kramar i massor från C

Maria sa...

Hej! Jag brukar kika in här lite då och då. Jag gillar din blog, dels dina vackra bilder och det du skriver. Det ger mig lite inspiration och idéer. Minns inte hur jag hittade din blog men jag kände igen dig från Gylle. Du är tre år äldre än mig och när du började 7an och jag i 4an fick vi Tommy som klassföreståndare så vi var och hälsade på eran klass några gånger.

Välkommen att besöka mig blog
// Maria

Vitacharmen sa...

Godkväller i bloggen.

Här är ytterligare en bloggerska som snabbt skall försöka presentera sig.

Linda, 30 år ung 3 barns mamma som precis bytt storstan till ett liv på landet tillsammans med man, barn och numera katt. Älskar inredning och har alltid gjort. Vitt är ju favoriten fast jag måste ha ganska mycket färgklickar in i mellan. Har följt din blogg i kanske en si så där 6 månader och har säkerligen skrivit någon kommentar innan, men nu kom ju presentationen oxå...

Din blogg är underbar. Och att ni bor i ett kedjehus är för mig en omöjlighet att tro på. ;-) På bilderna ser det ut som ett sekelskiftshus med massor av yta :-D

Många kramar Linda

Anna sa...

Hej!

Jag tänkte oxå avslöja mig ;-)
Jag hittade din blogg genom att kolla in andra bloggar och hamnade av en slump på din och fastnade. Du inspirerar verkligen och det är lika roligt varje gång du gör ett inlägg.

Själv är jag en 29-årig två barns mamma. Just nu är jag mammaledig men när jag arbetar gör jag det som lärare. Mina töser är 3 år och 5 mån. Skåning är jag men min man fick jobb i Närke så det var bara att styra kosan dit.

Inredning i vitt och gammalt är min passion i livet. Håller just nu på att byta ut studentlivets möbelsamling (från ikea) mot det som jag gillar bäst dvs gamla saker där det finns en historia. Jag finner ett lugn i att måla och har massor av härliga målarprojekt på gång. Favoritfärg som jag använder till allt är äggoljetempera. Prova om du inte testat innan. Jag älskar även att sy. Detta gör jag på min mormors gamla Bernina från 50-talet.

Väldigt lite om mig men känder att jag skulle skriva några rader och avslöja att jag är en del till att du har så många besökare. Kan bara betyda att du är duktig och gör intressanta inlägg. Fortsätt så!

Mvh
Anna

himmel och hav sa...

Hej,hej!
Veronica heter jag och är 37 år. Mamma till 4 pojkar och väntar nu vårt 5:e barn! Gillar din mix av inredning och mode skarpt! Har bloggat själv sedan början av året och tycker det är helkul!
Tack för en mysig blogg!
Stor kram Veronica

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

Hej Marit!

Mitt namn e Madelaine, jobbar som hudterapeut och bor i skåne.

Jag en dotter på två år en hund och två katter samt en sambo.

Vi bor nu i en bostadsrätt men har precis köpt hus och ska börja vår totalrenovering i nästa vecka..
Jag älskar inredning!!

Tack för en fin blogg, har precis hittat hit!!

MVH Madde

Anonym sa...

Hej. Första gången jag hittat till din blogg.
Gillar din stil på kläder och inredning mycket så jag kommer garanterat tillbaka.
Jag är en tjej från Skåne som bor i en sekelskifts-lägenhet (hyreslägenhet tyvärr) med min sambo och två små, Filli 5 år och Milo 3 år.
ÄLSKAR mode och inredning och funderar på att prova på att blogga själv. Får se om jag tar tag i det... ;)
Hej då, vi "ses" igen. /Elle