tisdag 30 juni 2009

Kalles nya kläder





När Levis fyllde 1 år så fick han en kanin av mig (självklart). Men kläderna var jag inte så förtjust i. Så min älskade Maria sydde nya kläder till honom, som Levis fick. Hon är så duktig min vän. Det randiga tyget på skjortan kommer från Himla. Sen fick han vita fina byxor. Så nu passar han in mycket bättre i färgerna på Levis rum. Jag letar just nu efter ett litet bord och massa udda pallar till hans rum. Jag tror att det kan bli jätte bra när det blir klart.

Vi njuter av värmen och vädret här hemma. Men igår blev det lite för varmt mitt på dagen så vi fick gå in en stund och titta på film, Stora maskiner. Jag försöker hålla killarna i skuggan men det är inte så lätt. Och inte vågar jag mig till stranden med mina vildingar heller. Maxen är mer under vattnet än över och Levis vill bara gå upp på bryggan. Men nästa vecka har Mange semester, åh vad härligt det ska bli att bara få vara med varandra varje dag.

Kram /Marit

16 kommentarer:

Sanna sa...

Vilka söta Maileg-kaniner!Jag skulle också vilja ha flere kaniner (har bara en). Kläderna är ju så fina. Vilken snäll kompis du har!
Visst är det ljuvligt väder nu!
Vill önska dig en rolig och solig dag!
kram
Sanna

Hem och Lycka sa...

Vilka fina kläder, vad duktig hon är på att sy! Härligt med såna vänner ;-)

kram Mia

Signe 1 sa...

Men guud så fina kläder, vilken duktig vän du har!!:-) Ja nu är det varmt minsann, phu! Och jag drar till Mallis ikväll, från solen till solen, hihi. Må gott! Kramis.

Skrot och Skruv sa...

Kaninerna är jätte söta och vilken snygging "kalle" blev i sina nya kläder...

Kram Annica

Johanna sa...

Ja, man vet inte vart man ska ta vägen i värmen. Känns ju helt sjukt att sitta inne i det fina vädret, men vad ska man göra :-0 Stranden är inte nån hit här heller när det är så varmt. Igår var vi t o m inne och bakade i värmen.

Myyysiga kaniner! jättesött rum!!

Två systrar sa...

Tänk att du är så duktig på att sy!! En begåvning jag inte sitter tyvärr:-) Kram C

Två systrar sa...

eller vad duktig din Maria är...hihi Min Maria, M är också magisk med tråd!! Kram

Bella sa...

Så söta kaniner.

Du, var köper man de plåtlådorna du har bredvid kaninen, med Boys Stuff skrivet?

Kram från Meli

Mitt skabbiga chica hus sa...

Hej tjejen!

Ja visst är de ljuvliga de där kaninerna, och ännu finare blev de med nya kläder!

Karmstolen var det enda lite dyrare jag köpte på loppisen, 375:-gav jag för den, men fortfarande ett fynd tycker jag!

Var på loppis i säterdalen nu ikväll, men hittade inget alls. Speciellt inte när man jämför allt med Sussies loppis..! Vi åker hem imorgon men innan dess har jag lovat att följa mamma till Susannes loppis och ta en härlig fika i trädgården. Jag fyller år i morgon och vad kan vad härligare sätt att fira det än med en kaffe i loppishimlen...? Dock får jag inte köpa med mig nåt stort imorrn för då får väl maken spader;o) Ett extralass till sthlm får räcka...

Ska du dit igen, eller har du gjort ditt? Vi kommer nog hänga där i trädgården runt 14 tiden i alla fall.

Är fortfarande lite osäker på vem som var du, var ju helt fokuserad på prylarna, människorna runtomkring minns jag bara som en dimma *ha ha ha* så du får väl haffa mig om du skulle vara där.

Vore som sagt kul att ses

Kram kram
Mia

Mitt skabbiga chica hus sa...

Men oj så skoj att du också ska dit igen, då ses vi:o)

Hmm, jag har redan lagt beslag på en av barnsängarna. Var och hämtade den i måndags så den kunde komma med släpet till Sthlm. Fick ju panik när hon skrev sådär att man kunde göra en söt barnsoffa av dem, den tanken hade inte slagit mig innan. Hoppas verkligen inte du tänkt köpa en nu, för då blir du väl skitsur på mig nu:o( den andra var redan såld.

Däremot såg jag massor av nya vackra grejjer på gården i måndags som hon förmodligen fyndat på nån auktion i helgen och ska sälja på loppisen. Och eftersom jag inte kan köpa några stora grejjer imorgon så är det nog du som fyndar:o)

ses imorrn!

Kram kram
Mia

Ullis/Leva på landet sa...

Så söt Kalle blev. Maria är ju en riktig hejare på att sy. Skulle inte klara mig om jag inte fick vara på stranden.


Kram Ullis

Ru Hedefalk sa...

Vilken mysig blogg och vilka fina saker du gör.
Jag kommer tillbaka!

Kram Rusan

Mitt skabbiga chica hus sa...

Hej tjejen!

Ville bara säga att det var så fantastiskt kul att träffa dig och dina fina pojkar idag. Du verkar vara en supergo tjej, som jag gärna hade suttit och fikat med några timmar till:o)

Hör av dig om ni har vägarna förbi Sthlm på semestern, så bjuder jag gärna på en fika hemma hos oss! Vi rör oss hemåt imorgon, ska bli riktigt kul att komma hem till loppishögen i vardagsrummet och fundera var jag nu ska ha allt(!)

Kramar
Mia

Mitt skabbiga chica hus sa...

Men hallå, är det nån som förstår så är det väl en annan tvåbarnsmorsa:o) Vi ska ju vara glada att vi i alla fall hann snacka en liten stund eller hur? Och här på nätet kan vi ju snacka ostört:o) Men passa dig bara så inte sonen döper om dig på riktigt;o)

Maken höjde inte ens på ögonbrynet när jag kom hem, han var nog snarare förvånad att jag bara kom hem med EN pryl:o) He he

kram kram

Två systrar sa...

Hej igen...oj vad vi plötsligt blev flitiga!! har vintips till dig... :-)

Jenny sa...

Hej Marit!
Vilka söta kläder din kompis sytt till de ljuvliga Mailegkaninerna!

Kalle matchar Levis rum perfekt;)

Ha en skön dag,
Kram Jenny