måndag 15 juni 2009

Levis saker


Jag håller på att fnula på idéer till Levis rum som just nu är ganska tomt. Men nu står det ju både en spjälsäng och en störreväxa säng därinne. Så det är svårt att tänka ut hur möbleringen blir när spjälisen försvinner. Jag vill ju sätta upp både tavlor och knoppbrädor på väggarna, men jag försöker hålla mig så att de inte ska bli onödiga hål i väggen. Så därför har vi lånat storebrors knoppar till upphängning idag.

Dom första Levis jeansen är förstås med och det lilla söta hjärtat kommer från Ylva Skarp. Ryggsäcken är gammal från Bruka och Blomtavlan har jag berättat om förut. Blommor från Levis första sommar som vi har torkat och sparat som minne.

Kram /Marit

10 kommentarer:

Sanna sa...

Vilka underbara detaljer! Jag har också tänkt sätta upp en knopphylla i barnrummet, men vi kommer nu att ändra om där lite och måla om så jag ids inte ännu borra några hål i väggen..
Dina tavlor med text är jätte fina!
Ha en bra vecka!
Kram,Sanna

Signe 1 sa...

Vilket gulligt rum din lilla son har, levisjeans till en Levis-kille, hihi. Nej, 2 veckor är absolut inte för lång tid, den som väntar på nåt gott*ler* Kramis Sofia

Vit poesi sa...

Så fint!! Gillar blomtavlan skarpt!!
Ha en mysig vecka
kram Malin

Fröken Fräken sa...

Hm, vänta nu här! Jag tror minsann att jag har en liknande hylla i mina skrymslen! Då har jag kvällen räddad, jag ska ner och rota och sedan sätta upp den i sovrummet! Synd bara att inte ens egna jeans är så näpna att de skulle göra sig bra hängandes på den hyllan... ;-)

Sjabbig men chic sa...

Som vanligt jättefina bilder. Det kommer nog att bli hur bra som helst i Levis rum till slut.

Kram och kram Lisa

Daggdroppe sa...

Åh, så mycket fint du visar:)
Förresten så har jag precis lagt ihop ett och ett...
Vi har visst gått på dagis ihop, fast mest känner jag din bror. Vi är lika gamla han och jag och har definitivt gått på Årbygården och i samma klass i hur många år som helst. Hälsa till honom och din familj från mig.

Kram Sofia Daggdroppe

Daggdroppe sa...

Halloj igen!
Japp du har helt rätt. Vad roligt att du kopplar ihop mig med Henrik. Gamla tider... Ja, han är ju min stora ungdomskärlek:) Så då vet du vem jag är. Världen verkar vara bra liten. Jag visste inte att du också jobbade där, men hälsa till Elisabeth från mig och ge henne gärna min daggdroppeadress.
Jag såg att du också var vän med Johanna.H på facebook det var så jag fick ihop det hela vem du är. Vad roligt att "känna" någon som också bloggar.

Kram kram från mig, Sofia

hjärtehem sa...

Så gulliga jeans, klart de ska hänga framme!!
Blev jätteförtjust i sommartavlan....detta är ju min Majas första sommar så jag får nog göra en så till henne :0)

Var rädd om dig! Kram åsa

VITA NYANSER sa...

SÅ fina bilder!!! Personligt och fiiint i rummet!!!

Ha det bra!
Kram L-L

Ett hus i vitt sa...

Åhh så mycket fint! Gillar alla saker :-). Ha en fin midsommar! Kram, Anette