fredag 26 juni 2009

Virrpannan Nr 1

Bild lånad av Sköna hem
En sån här skulle jag behöva i mitt hus. I Onsdags missade jag en tid hos ortopeden som jag har väntat på i 7 mån. Jag kan bara skylla på att jag är en otroligt disträ småbarns mamma med många järn i elden + att Maximilian hade fått någon konstig reaktion så hela hans ögonlock var uppsvälld mån-ons.
Och det närmaste halvåret har jag missat 3 besök på bvc med Levis. Usch vad jag skäms. Jag är annars en väldigt organiserad människa i övrigt. Men inte just nu i livet.....
Så en almanacka ska jag göra mig. Visst är den snygg?
Kram /Marit

22 kommentarer:

Kristin sa...

Hej! Snygga almanackor liknande den på bilden finns på Granit! Gillar också det där hemmet, det är snyggt coh välordnat och framförallt välorganiserat. Jag tror man måste ta till externa hjälpredor för min hjärna räcker inte till att hålla allt i huvudet. Kram på dig och hoppas du får en ny tid snart!
/Kristin

Smultron och Nyckelpigor sa...

Hej!

Oj vad jag känner igen mig i glömskans tokiga värld. Det är en gåta för mig att man kan glömma så mycket. Vi har en liknande almanacka och det gör verkligen skillnad. Förutom att jag idag upptäckte att sambon skrivit en massa saker på helt fel vecka. Ooops! Där kunde vi ha "glömt" igen...

KRAM Annica

Tulipa sa...

Supersnygg!

Hoppas du får en ny tid snart...

Kram!

Sanna sa...

Den bilden har jag också sett och almanackan är helt ljuvlig!! Skönt att höra att det inte bara är jag som är lite virrig och glömsk ibland.. Vi har en kalender på väggen med bilder på barnen, men den är nog mer en prydnad då det är så små rutor att skriva på. Utan min egen kalender skulle jag nog inte klara mig! Skulle glömma precis allt.. möten på jobbet, barnens dagisprogram etc. :)
Hoppas du får en ny tid snart!
Ha en skön helg!
Kram Sanna

Sanna sa...

Den bilden har jag också sett och almanackan är helt ljuvlig!! Skönt att höra att det inte bara är jag som är lite virrig och glömsk ibland.. Vi har en kalender på väggen med bilder på barnen, men den är nog mer en prydnad då det är så små rutor att skriva på. Utan min egen kalender skulle jag nog inte klara mig! Skulle glömma precis allt.. möten på jobbet, barnens dagisprogram etc. :)
Hoppas du får en ny tid snart!
Ha en skön helg!
Kram Sanna

Vi bor på landet sa...

Ja, visst känns det pinsamt! jag missade min dotters tandläkartid i veckan men sonens fröknar påminde mig som tur var så jag hann, kom dock lite sent! Är oxå en distä småbarnsmamma!
Har själv en familjealmanacka från Granit, skitsnygg, som i vanliga fall hjälper mig att strukturera upp livet;)!
Kram Lisa

Signe 1 sa...

Attans vad osis men jag känner igen det där...livet går i 190 och man har ju inte bara EN sak att tänka på direkt, jag glömmer mig själv en vacker dag:-). Snyyygg almanacka!! Kramis Sofia

Jenny sa...

Hej Marit!
Vilken supersnygg almanacka, en sån skulle jag vilja ha..

Är ganska organiserad av mig men "gubben" min har väl inte lika bra koll, hihi!

Ha en sköön helg,
Kramis Jenny

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Kan bara säga att jag känner igen mig..blir inte bättre av att skriva upp heller..men när jag bloggade om det sist fick jag så mycket skit av vänner som sa att jag var inne i en stress period..och kommer gå in i väggen..så det kommer jag aldrig skriva igen.
Sköt om dig..älskar din blogg!!
Kram Lotta

Marie sa...

Almanackan är supersnygg! Visst är man vimsig och glömsk ibland sen man fick barn och har så mycket omkring sig. Innan var jag en otroligt organiserad person.

Apropå Lustfyllt, såg på deras hemsida att de har semesterstängt hela juli. Men kommer ni framåt augusti så är det bara att ni hojtar till, skulle vara superkul att träffa er!!!!

Ha en trevlig helg Marit!
Kramar Marie

Hemma hos Razzel sa...

Enda sättet för mig att komma ihåg tider är att lägga in det i almanackan i mobilen och sätta larm på...

Ullis/Leva på landet sa...

Almanackan var jätte snygg. Nu för tiden klara jag mig inte utan min kalender.Skulle glömma allt annars.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Fru Björlund sa...

Du ska absolut inte skämmas.Ja har samma problem och ja har bar ett barn,de är pinsamt ;-)
Men, trots allt så är kalendern jä..igt fin,så de skadar ju inte att ha en sån :-)

Ha en underbar helg så hoppas ja vi ses snart.

Kramar

Körsbärsgården sa...

Ibland går livet i ett tempo man inte valt utan tvingats till och då är det inte lätt att komma ihåg allt. Du är absolut inte ensam om att inte kunna ha allt i huvudet hela tiden, om det kan vara till någon tröst. :)

Den almanackan på bilden är toppenfin! Minns inte (nu var vi där...) i vilken tidning jag sett den men bilden är urskuren och sitter i en av mina inspirationspärmar. När barnen blir lite större kanske jag försöker mig på en sån där "storbilds-variant". Ännu så länge får det räcka med en liten fick-almanacka.

Efter gräsklippning ska jag nu ta en tur på Loppis. Ett stort segel (solskydd) ska komma på plats över barnens sandlåds-eka under dagen och sedan ska jag bara vara. Vi har ännu en underbar sommardag och hoppas Ni har det samma! :)

Vänlig sommarhälsning från Karin.

Vit poesi sa...

Vi har också en liknande almanacka som faktiskt är över en hel dörr, för att få allt att gå i hop.
kram kram Malin

livetpåfyran sa...

Du behöver inte känna dig ensam i villervallan, här har du en till;)

Vilken snygg almanacka!! En sådan fin hade gärna fått hänga framme här hemma...var finns dom att köpa?

Ha det gott i solen, kram Pia

Det Sanna Livet sa...

Hallå Marit! Bra idé med almanacka, jag lever i symbios med min :)
Den var jättesnygg! Fortsatt trevlig sommar.

Kram Sanna

Nettan sa...

Har oxå spanat på precis den bilden, snygg...och praktiskt med en sån almanacka...för oss virrpannor!;-)
Kram Nettan

Signe 1 sa...

Hej Marit igen! Åhh vad jag längtar till skylten kommer, du är så duktig och den kommer passa perfekt till vårt vita hus:-)KRAM Sofia

Sofie sa...

Vilken mysig blogg, hittade hit via Vita nyanser!

Kalendern är såå snygg, vem skulle inte behöva en sådan!!

Sofie

2 engler sa...

Hei :)

Den var veldig snygg!! Jeg ønsker med også en sånn!! Kjenner meg godt igjen når det gjelder å glemme bort ting, men det kan jo hende det har noe med at man plutselig skal huske for 4 personer isteden for 1...
Ønsker deg en fortsatt strålende sommer! Hei fra Jorun

Ellinore sa...

Puss på dig vackra! Du är världens bästa mamma, och det är sunt att glömma ibland.