tisdag 30 december 2008

Barnens julklappar

Visar några av barnens julklappar som mamman tyckte extra mycket om bland alla paket.En jätte fin och mjuk morgonrock i frotté till Maximilian.
Den här nallen har jag köpt av ett par tjejer som syr dom för hand. På nallens rygg sitter en liten ficka som man kan öppna och i den ligger en liten påse med vete som man kan värma i mikron, super fiffigt. Nallen blir varm och skön att ha i sängen eller vagnen. Du hittar den här.
Det randiga tyget som sitter på foten och magen har jag valt själv så att den ska passa extra bra mot Levis färg på väggarna i hans rum ;) Det gäller att tänka till så det matchar vet ni.

Den gulliga lilla grisen i burk kunde jag väl inte motstå så klart. Även om jag tyckte att förra årets smågrisar i tyg var finare än dom här i frotté. Jag håller tummarna för att Maileg tar tillbaka dom nästa år.


Och självklart blev lådan med leksaker proppfull med plastleksaker som pojkarna tycker betydligt bättre om än morgonrockar och grisar ;)

Runt jul lyckades vi också med bedriften att smitta ner runt 16 personer med magsjuka. Vi trodde ju det var lugnt eftersom Maxen hade varit sjuk fredagen före julafton och vi klarat oss. Men på julafton så blev Levis dålig i magen och jag trodde det berodde på tanden som precis tittat fram. Men icke. Nästan alla vi besökte blev sjuka. Vad säger man då, God jul.... eller?
Usch vad dåligt samvete jag fick.

Kram /Marit

14 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Jättesöt nalle, bra matchat!;)
Ja, vad säger man? Sexton personer? God jul är ju såklart ett måste så det kan man ju säga. Sen så får man väl kanske blåneka. Va? Vi? Magsjuka? Nej, det var helt bra sen men herregud som den där tanden stack fram!

Kram Lisa

Tårtsmulan sa...

Nej men fy så tråkigt med magsjuka runt jul.

Vilka underbara julklappar barnen har fått :)
Morgonrocken ser så där härligt gosig ut och nallen är bara för söt.

Kram!

LillaThea sa...

Vilka fina julklappar Maximillian fått, eller ska man kanske skriva du=) Här har barnen fått flera Mailegdekorationer som jag älskar men som barnen nog kommer att tycka är ganska överreklamerade. Vad roligt det är när man smittar andra, förstår att det är lätt att misstolka dålig mage eftersom barnen kan ha det både nu och då. Du få trösta dig med att era släktingar säkert har/eller kommer att smitta er ngn gång i framtiden.
Många kramar Ida

lindi sa...

du får tänka att du gjorde dem en tjänst, är nog många som behöver tappa några kilo efter jul :-P

Marit`s vita skrin sa...

Ja så ska jag tänka Lindi, hahaha

Kram och ses imorrn

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

♥ Tittar in och önskar dig ett Gott Nytt År 2009 ♥
Kram Lotta

Anonym sa...

Hej Marit.
Underbara klappar grabbarna fått, dom måste vara glada. Ville bara tacka för det underbart vackra skrinet du gjorde till mig, el mor min, hon har redan proppat det med smycken. Nu ska jag kurera mig och hoppas att ni blivit friska för imorgon har vi ju ett bröllop som ståndar....ska bli så kul och alla uppklädda och fina :)

Ses imorgon

Kram Jonna

Hem och Lycka sa...

Trist med magsjuken men det räcker ju att man tar i kundvagnen på mataffärn så är det kört..

Jättefina klappar, morgonrocken var ju urfin!

kram

Ullis/Leva på landet sa...

Jättefina julklappar dina barn fick. Nallen var ju så fin. Tack för tipset om sidan. Var väl mindre kul att smitta ner så många men det är ju ingenting man planerar. Det bara blir ju så.

Kramar Ullis

Adoridarling sa...

Hej! Vilka fina skyltar du lagt upp bilder på, kan man beställa en skylt med valfri text? (om nu jag och mannen kan komma överens om vad det ska stå förstås!)

Gott Nytt År!
kram Maria

C De-sign sa...

ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR 2009 önskar jag dig! Kram fr C

Ullis/Leva på landet sa...

Vill önska dig ett
♥ GOTT NYTT ÅR ♥
Kram Ullis

Sara sa...

Gott Nytt År Marit
Hoppas du får ett underbart slut på 2008 och en fin fin början på 2009.
Kramar
Sara

Annas hjärtan sa...

Hej Marit! Tack för reklamen :-)Hoppas innehavaren av den blev lika nöjd som mamman. Och vilken söt kommentar av Maxen, de där två är ju BB-kompisar faktiskt. De var ju lite leksugna när du kom för att hämta nallen också ju! Jag ska lägga ut bild på Thilda i änglavingar någon dag så matchar de riktigt *hihi*
Må så gott och god fortsättning, kram!