torsdag 19 januari 2012

Obäddat



Hej på er

Imorgon tänker jag ligga i den här obäddade sängen länge på morgonen. Jag och grabbarna har ledig fredag och jag har laddat upp med en ny film som ska hålla dom sysselsatta medans mamman tar en sovmorgon. Jepp, så gör vi i det här huset :-) 
Tv-barnvakt är guldvärt när man vill ligga i sängen extra länge. Tycker det är så skönt att grabbarna har blivit så stora att dom kan vara uppe själva utan att vi behöver sitta bredvid.

Visst var bröllopsklänningen vacker? Tack för era hälsningar. Henshan på jobbet tycker jag ska ha en lång  tight tidlös klänning på mig när jag gifter mig. Som Bella i Twilight..... Men då fick jag inte äta nånting mer fram till the wedding day sa han till mig, hahaha. 
Ja vet int ja. Ska jag leta långklänning isället?

Kram /Marit

14 kommentarer:

Anonym sa...

Marit,du skulle vara så snygg i en enkel lång klänning.. Jag röstar för det :)
kram

Anna sa...

Nej! Jag känner inte dig (bara genom bloggen, vilket iochförsig känns som om jag känner dig och vet mycket om dig...)men jag tycker att det känns väldigt Marit med den "spetsiga" klänningen. Även om du skulle vara oerhört vacker i en lång, enkel och slank långklänning. Vad ska mannen ha? Vad passar till hans outfit?

Kramar Anna

Johanna Stålros sa...

Vad härligt med sovmorgon- tror du att du kan sova in ett par timmar till mig oxå- ligger efter lite just nu;) hihi Trevlig helg. Kram Johanna

kristina - ingen vanlig dag sa...

Vilket otroligt vackert och rofyllt sovrum ni har!

Elin sa...

Grymt snyggt obäddad säng ändå..
Då skulle du se hur vår ser ut när täcken ligger åt alla möjliga håll, känns mer knarkarkvart då..
Glömmer bort sovrummet lite när jag inreder hemma, kommer liksom på hur hopplöst det är där när jag går och lägger mig typ..

Frida Bieberbach sa...

Skitfin obäddad säng! Jag röstar för den korta i spets! ha en skiön fredag! Kram

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

god morgon och hoppas den vart så skön som du fantiserade om=)
Själv är jag ogift och ska så bli...hihi! men jag kommer i håg då jag var ung då sa jag alltid att ska jag gifta mig ska jag ha en sådan klänning som tjejen i Guns N´roses video novemberrain..den skulle jag inte komma i nu=ogift Gabriella=)
Ha en underbar ledig dag..kram

Anonym sa...

Hejvilken fin blogg du har :-) Jag undrar vart du har köpt erat överkast?

Anonym sa...

Tycker faktiskt inte det var en särskilt schysst sak att säga även om jag förstår att det var menat som ett skämt. Du har en jättefin kropp som kommer göra sig i vilken bröllopsklänning du än väljer! Hoppas du hittar rätt!

Sofia

Marits vita skrin sa...

SVar till anonym:
Överkastet kommer från indiska. Och har ett par år på nacken.

Svar till Sofia: jag och min närmaste kollega Hensh gar en väldigt nära relation. Vi skämtar med varandra ganska grovt. Och jag tar inte åt mig ett dugg när han säger så. Han är ju gay och är ärlig och härlig :-)

Kram och tack för din omtanke.
//Marit

Anonym sa...

Varför inte "slå två flugor i en smäll" så att säga, en vacker tidlös långklänning röstar jag för absolut! och så kan du ju ha spetsdetaljer på den?!:-D

Anonym sa...

Hei.
Fantastisk flott spetskjole (blondekjole som vi sier her i Norge).
Synes du har en veldig interessant blogg - du har god smak. Lett å bli inspirert av deg. Var på Åhlens i Trondheim og kjøpte meg pute som du nylig viste fram (matte av trasor - var det det du skrev, mon tro?). Er så glad i "gamle" ting kombinert med nye.
Ønsker deg lykke til med bryllupsforberedelsene (18 år siden mine egne - som tiden flyr..
God helg.
Grethe T.

Anonym sa...

Vilken härlig säng!!! Önskar dig en underbar sovmorgon och en underbar helg

Skulle vara kul att se dig i en långklänning för att kunna avgöra vad som är bäst :0)

Brunkullan sa...

Jag har nästan ett exakt lika överkast, men det kommer från Åhléns. Tror faktiskt att de fortfarande finns. Ett tips till Anonym här ovan:)

Huuuur får du en obäddad säng att se stylich ut!?? Om vår säng är det minsta obäddad ser det förfärligt ut!
Måste vara helheten som gör det hos dig. Galet fint sovrum!!:)

Susanne