måndag 19 december 2011

Dior!
Här kommer läppglanstipset lagom till jul och nyår

när man vill vara extra snygg:-)


Jag tycker glanset har en perfekt ljusrosa ton som passar jätte bra till mörka sotade ögon. Och faktiskt, jag tycker att de dyrare glossen har bättre kvalité än dom billigare, och det här glosset håller länge på läpparna. Finns inget värre än när man måste kleta på nytt heeela tiden. Glosset kommer från Dior och heter Dior Addict ultra-gloss och färgen heter 247 Pink flirt.


Jag har även ett litet underklädes tips till er på G. Eftersom man gärna vill vara lite extra snygg även under i dessa tider ;-)


Men det kommer imorgon. Idag har jag haft en sån där tok dag igen. Råkade glida in i grannens bil när jag kom hem från jobbet och sen hade min Tine K kruka blåst ner och gått sönder. Mange tycker jag är värdelös på att köra bil, jag är beredd att hålla med...... Skit också, det var ju inte länge sen jag backande in i en annan mammas bil på dagis. Men förhoppningsvis blev det ingen repa på grannens bil den här gången och att det kanske går att laga krukan.


Kram /Marit


7 kommentarer:

Huset i bullerbacken sa...

Snygga läppar! :)

Det råkade inte vara en röd Audi som du backade in i på dagis? Det är i så fall min lillebrors bil....

Du får skylla på att det är halt och att du har klupmfot ;)

Kram/Anna

Unknown sa...

men oj.
måste varit isigt ... *ler*

vår lille verden sa...

Hei:)Takk for lip gloss tips,den skal jeg kjøpe meg:)klem

Frida sa...

Oh No. Om det hjälper så kan jag erkänna att jag inte heller är så bra på att köra bil. Jag körde in i vår grindstolpe och skrapade hela sidan på bilen och när vi väl fått hem den från verkstaden....då tog jag andra sidan....

Men äh man kan ju inte vara bra på allt ellerhur ; )

Snyggt läppglans!
/Frida

Sophie sa...

Toppen med tips, innan jag hann läsa att du nämnde underkläder tänkte jag att "min sminkväska är lika ickerepresentativ som min underklädeslåda..." Ett (trevligt) nyårslöfte om shopping kan var på sin plats :-)

Emelie sa...

Oj oj, vilken dag... Hoppas det ordnar sig! ;) Är det någon som är stressad måne..?

Tack för tipselitipset! och så hoppas jag att ni har det gott!

kram

Casa of Mia sa...

Jättefint läppglans, tack för tips. Hoppas det ordnar sig med bilen kram