måndag 16 maj 2011

Nya hyllor kanske?

Foto: Stadshem

Igår när vi flängde runt bland olika butiker och tittade på tvättmaskiner var vi på Coop forum bygg. Där hittade jag sådana här liknande konsoller och hyllsystem. Mange tyckte jag hade helt fel fokus eftersom vi skulle hitta en bra tvättmaskin...... Men jag tyckte att man kunde slå 2 flugor i en smäll.

Hyllorna vill jag ha i vardagsrummet där tallrikshyllan sitter idag. Och eventuellt flytta tv:n till hyllorna kanske. Vi får se. Förresten jag älskar min nya tvättmaskin. Den är supertyst och det går in 7 kg tvätt, en ren och skär lycka för en småbarnsmamma:)

Kram /Marit

6 kommentarer:

Tina sa...

Enig med deg de hylle var fine, men har utrolig mye å si hva den inneholder...!

Flott skap du har til fiskeutstyret, nesten likt fant jeg hos naboen her oppe. Bare litt mørker grå. Kjempestilige skap ja! Usikker om jeg skal male mitt...

Flott onsdag:)

Emelie sa...

Åh det där faller jag pladask för. =) Har tänkt mig något liknande i vårt blivande matrum...
Vilka fina små busisar du har! ;-)
Ha det gott! kram Emelie

Anonym sa...

Ojdå, det lät bra, både hyllorna och tvättmaskinen! Hoppas du får Mange övertalad ;)
Vad köpte ni för tvättmaskin, är också ute efter en tys och som tar 7kg tvätt!
Ha en fin onsdag!

linnea-maria sa...

Vilken fin idé du fick. Självklart ska man passa på när man ändå är ute och handlar. Tvättmaskinen var ju också ett bra inköp. Svär ju över att jag får tvätta mitt kviltade överkast för hand och när det är blött väger det som en hel karl :/
Kram /Therese

Kviddevitt sa...

Bilden är också en inspirationsbild till mig.

Ang. Hasbeens. Jag har den låga varianten, "Low". Snygga till tighta maxiklänningar och liknande. Dessutom är de sköna att gå i.

Men jag funderar på att antingen byta ut eller kompletera med ett par av de högsta, "Superhigh". För till typ jeansshorts känner jag mig lite väl som "Lotta på landet" med de låga. Jag tror att med lite mer klack så hade jag känt mig lite mer "fashion".... ;) Förstår du hur jag menar?

ansku sa...

Sååå fint!!!

Vågar jag erkänna att det fanns en hel vägg med liknande hyllor i vårt vardagsrum när vi köpte huset.. ett par veckor sen sa jag till Olof att det kanske va dumt att "riva bort" hyllorna.. han tyckte fortfarande att de var fula :)! Idag står Whiskyskåpet och kakelugnen på denna vägg, inte fy skam det heller! Men nån annanstans skulle det att vara fint med några hyllor.. Och en svart Bestlite lampa.., drömmer :)

Ha en fin dag!

Kraaam