tisdag 25 maj 2010

Prins Levis


Levis älskar Emil och Pippi.
Enda gångerna han sitter still en längre stund är när dom är på
.
Min lill prins fyller 2 år idag. Och jag är inte där.....
.
Det är det första som gör att jag får super dåligt samvete. Det andra är att det översta kortet skulle ha varit i den lokala tidningen idag tillsammans med en födelsedags annons från mamma, pappa och storebror Max. Jag glömde bort det, buhuuu.
Usch, jag jobbar för mycket nu. Jag känner det. Tur att vår semesterresa närmar sig med stormsteg. Längar efter att få vara med min familj varje dag.
Jag fick iallafall vara med i morse på ja-må-du-leva sången på högtalar telefonen. Men det kommer aldrig hända igen.... Jag kommer vara med på alla födelsedagar hädanefter.
..
Ni får gärna lämna en liten du-är-inte-alls-en-dålig-mamma kommentar till depp-Marit. Känner att jag behöver lite extra pepp just nu.
.
Kraaaaaam /Marit

18 kommentarer:

Hanna & Hugo sa...

Till världens bästa mamma för Maxen & Levis, av alla i hela världen så skulle de välja dig om & om igen... Det finns ingen bättre
Puss på dig vännen...

kjersti sa...

Å, Marit...
Gratulerer så mye med søteste lille Levis:)
Herlige bilder:)
Jeg skjønner god fortvilelsen din som mamma akkurat i dag, men for meg så fremstår du som en fantastisk mamma, og jeg vet du ville satt dine gutter foran alt!!!
Man er bare et menneske, og ting går noen ganger i glemmeboken...
Se frem imot ferien deres, da kan du nyte hvert sekund med dine kjære:)

Natti natt vennen...:)
STOR klem fra mamma Kjersti

Elli sa...

Okej Marit, du vet att du är min största mammaförebild (tillsammans med min kära mamma så klart.) Du är sund, kärleksfull, klok, modig och rolig på samma gång. I din mamma roll och som vän och människa. Från botten av mitt hjärta, strunta i alla dåliga samveten. Du är grym!

Julias vita drömmar sa...

Grattis till söta söta Levis, och grattis till dig duktiga Marit! Tänk, hur det var för 2 år sedan...
Barnens födelsedagar är väldigt speciella tycker jag. Man blickar bakåt, det är en festlig dag samtidigt som jag (typiskt mig) blir lite vemodig.

Du är givetvis den allra bästa mamman för dina pojkar, utan tvekan.

Många kramar!

Julia

fem barns mamma sa...

Såå söt, vilken liten goding!

Har också gjort det, glömt att sätta in bilden i tidningen:-(
Inte kul alls, men det är inte det som gör oss till en bra mamma!

Kramar till dig från en annan mamma!

Emelie sa...

Åh stackars dig, förstår att det svider i hjärtat! Världens sötnos fyller år och du får fira honom till tusen när du kommer hem igen istället...

Man kan inte styra allt och du är deras allra bästa mamma - glöm inte det!

Stor kram till en liten mamma som behöver det extra mycket idag!
Tänker på dig!
kram Emelie

Vita huset 28 sa...

Grattis till lilla sötnosen på hans 2 års dag. Du får fira honom med buller o bång när du kommer hem igen. Det här gör inte dig till en dålig mamma. Allt annat du gör för honom är det som gör dig till en toppenmamma.
Sänder en kram till dig iaf

Emma - white avenue sa...

Till en riktigt go och söt mamma!!! Snart är du hemma igen och kan krama om din lille tvååring! Ha inte dåligt samvete för att du inte är där - du är en fantastisk mamma som gör allt för dina barn och det vet de om! Det är det som räknas! Han vet att du firar honom i tanken hela dagen!

Ha en bra dag nu! :) Kramar Emma!

Anna sa...

Alltså nu måste jag bara få flika in lite med mindre tycka synd om (även om jag vet att man får dåligt samvete). Men själv firar jag sonen lite som det passar familjen! Sen tror jag att det är viktigt att visa barnen att man har ett jobb man ÄLSKAR och tycker om att vara på! Sen att man hellre skulle vilja vara med familjen om man fick fick välja på dessa två, är väl ingen tvekan om saken. Äh, Du verkar ju vara en skitbra mamma så inte ska Du ha dåligt samvete heller! Din familj klarar sig så bra tills Du kommer hem, de verkar ju ha en gullig pappa oxå!
Lycka till med allt och njut av Dina dagar! Jag förstår att Du längtar till semestern. KUL!
Vänliga hälsningar

Maria sa...

Jag tror helt klart att du är en fantastisk mamma!

Anna sa...

Du är inte alls en dålig mamma! Ibland blir det bara så. Man får visa sina barn desto mer kärlek, intresse och uppskattning när man är med dem igen.

Kram Anna

Kerstin sa...

Jeg tror vi alle har vært der, men det gjør oss ikke til dårlige mammaer for det. Du er den beste mamma han kan ha :)
Grattis med bursdagen, og ha en fin dag.
Kerstin

Sanna sa...

Klart att du är världens bästa mamma!! Vilken sötnos!Grattis till 2-åringen!
Kram

Annas hjärtan sa...

Vet hur det känns, jag missade Philips födelsedagsmorgon när jag och Linnah låg på lasarettet, det var många tårar som trillade den dagen. Men som alla förnuftiga människor vet, så är man ingen dålig mamma för det - ibland går det bara inte fast man vill, så ser livet ut! Är säker på att du tar igen det nästa gång ni ses och att prinsen tycker precis lika mycket om dig för det! Kram!

Frida Bieberbach sa...

Gulle dig! Inte ska du vara deppig!
För Levis är du den bästatste mamman i världen!!!

Du har inte funderat på att ta med prinsen till Astrid Lindgrens Vimmerby i sommar. Här finns Pippi och Emil in real life. Mina varmaste rekomendationer får du, och hör av dig om du ska hit så ska jag tipsa om lite loppisar och antikaffärer också ; )

Ta hand om dig!

Vänliga hälsningar Frida

Anonym sa...

Men skrutt! Vad söt :)
Och du är alldeles säkert en toppen mamma Marit, så go o glad som du är jämt!

Kramar
Anna E :)

Ett hus i vitt sa...

Åh goa Marit!! Vad härligt att läsa ditt ärliga sköna inlägg! Att vara perfekt mamma är ingen här i världen. Men du är precis bra nog :-). Vilken riktig sötnos han är, vilken urgullig pojke!! Klart han måste ha världens bästa mamma. Stor kram!! /Anette

Sara Eklöf sa...

Klart du inte är en dålig mamma! Ibland så blir det bara som det blir. Och att jobba som visual merchandiser är både tänk- och tidskrävande.

Vi ses kanske någon gång! =)
Jobbar i Huskvarna!

Ha det bra!

Ps. Jättefin blogg!