måndag 17 maj 2010

Sovrum och barnrumHej på er.
.
Självklart är jag också med och tävlar på hemmakanalen.se
Med så fina priser kan man inte låta bli. Jag tävlar med både sovrummet och Levis rum. Om ni vill rösta på ett av mina bidrag så klickar ni på ikonen här bredvid. Då skulle jag bli så glad:)
.
Idag skiner solen och det är 5:e dagen jag är ledig. Jag har tagit lite extra ledigt för att få vara med mina pojkar för imorgon åker jag iväg och jobbar igen. Den här gången ska jag till Östersund. Jag blir borta till Fredag. Sen åker jag igen veckan därpå. Jag får flyga den här gången. Tur är väl det så jag slipper sitta åka tåg i flera timmar. Vi ska bygga upp en helt ny butik då den förra blev rökskadad vid en brand. Jag ska ha lite mer ansvar i det här projektet, så jag är lite nervös. Men det ska nog bra det också.
Jag tänker ta med mig löparskorna och träningskläderna så får vi se om jag kan passa på att utnyttja mitt gymkort. Jag tror jag har världens dyraste gymkort om man slår ut hur mycket jag är där.
Datorn följer såklart med också så ni blir inte av med mig.
.
Kram /Marit

5 kommentarer:

Karin sa...

Hej!

Jag brukar dagligen läsa din blogg och inspireras av dina bilder. Jag brukar inte så ofta ge mig till känna, jag kan uppleva att det finns så mycket osynliga krav i att börja lämna kommentarer och skriva hos alla bloggar man besöker. Men jag vill i alla fall hälsa dig varmt välkommen till min lilla stad Östersund. Du kanske har varit här förr, men om inte och du vill ha tips på loppisar, butiker eller små fik, så har jag många.

Varma vårhälsningar // Karin

Unknown sa...

Kjempestilig barnerom og soverom =)

Hilsen Linda

Anna sa...

Vilka fina rum du tävlar med. Jag önskar dig lycka till! Hoppas det blir bra med ditt jobb. Jag ror att du kommer att fixa det galant! Tråkigt bara att vara ifrån sina barn. Men, men...

Kramar Anna

House number 15 sa...

Hej!

Det är så fina rum du tävlar med så jag har röstat på dig.

Vad roligt att få åka ut på projekt och du kommer säkert gå hur bra som helst. Själv var det ett tag sen jag var ute på projekt. Det är ju en hel del nya butiker som är planerade speciellt utrikes...hmm...kanske ska anmäla mig till Sofia...

Ha det gott!!
Kram C

Anonym sa...

Hej älskade vän!

Nu har jag röstat på dig. Lycka till som arbetsledare. Det fixar du galant. <3

Kram Carro

P.s Vilka otroligt fina bilder på dej och Mange. D.s