lördag 23 januari 2010

Jeans-inspiration



JEANS
.
Tack för era gulliga kommentarer om brädan som jag textat. Ni gör mig så glad.
.
Ni som följt min blogg ett tag vet ju att jag är väldigt förtjust i att blanda in jeans i inredningen. Som tex jeansfåtöljen och jeansen som jag snart vill få upp på väggen. (hmpr, jag är lite seg ibland)
.
I senaste numret av Elle fanns en inspirations sida som var som gjord för mig. Så nu har jag bestämt att av mina och Manges gamla avlagda jeans som vi inte använder längre ska jag göra en trasmatta av.
.
Jag har svårt för att göra mig av med jeans, ja kläder generellt faktiskt . Jag tycker att dom bär på så många minnen. Som tex jeansen Mange hade på sig på vår första date och som jag tyckte han hade såååå snygg rumpa i. Dom skulle jag aldrig kunna kasta hur trasiga dom än är.
Eller jeansen som jag hade när jag var fjortis och tyckte jag var coolast i världen när jag hade.
.
Nej, en trasmattta får det bli av dom!
.
Kram /Marit

11 kommentarer:

kjersti sa...

Jaaaaa, vi elsker jeans, også i interiøret:)
Fantastisk inspirasjon, takk for at du deler:)
Skiltet du har laget var bare utrolig fint Marit! Jeg er så imponert over at du gjør det for hånd!!!

Ønsker deg og guttene dine er herlig helg:)

Klemmer fra Kjersti

Fru Fly * Heidi sa...

Det er sååå cool med jeans i interiøret. Har noen puter, men vil gjerne ha mer - dette var gode ideer. Er spent på ditt resultat, men er sikker på at det blir knallbra! Ha en flott helg! Klem Heidi

Körsbärsgården sa...

Lycka till med trastillverkningen och vävningen! Tänk att väva en näst intill outslitlig matta av massa minnen. :)

Här blev våra gamla jeans varsitt större lapptäcke till barnen. Massa "lappminnen" att värma sig under och förhoppningsvis glädjas åt i många år framöver och dessutom återanvändning på sitt bästa.

Fortsatt trevlig helg,önskar Karin!

Sanna sa...

Jag älskar också jeans! Sååå snyggt!Har dock inte jeans i inredningen, men din jeansfåtölj var ju hur snygg som helst! Ska bli kul att se hur din jeansmatta blir sedan då den är klar.

Tack förrästen för din fina blogg!Jag blir alltid såå inspirerad då jag tittar in här!!

Kram, Sanna

Stjärnor & Champagne sa...

Snyggt med jeans....Vi har en Howardsoffa i jeans. Tavlan du har gjort är jättefin.

Kram Anne

lindqvistsfyrarum sa...

Hej!
Vill bara säga att du har en super fin blogg. Tycker alltid det är lika kul att titta in här. Massa snygga bilder som man blir inspirerad av.
Tack / Rebecca

Emma - white avenue sa...

Åhh, jag har också suttit och spanat på denimreportaget i Elle! Supersnyggt och nu får du användning av alla gamla jeans!

Tack för all inspiration jag får genom din blogg! Den är verkligen jättebra! Du har en riktigt fin känsla för inredning! =)

Hoppas du får ett mysigt slut på helgen!

Kram, Emma

Nallebr.. sa...

vilken underbar blogg du har!!

Anonym sa...

Hej lovely!

Såå snyggt med jeans! Och skitcoolt med en alldeles egen jeansmatta av era alldeles egna jeans! :-) Du kan du vännen min och har då verkligen bra ideér. Inte undra på att din blogg är så otroligt bra och populär. Du inspirerar oss alla. Tack för att du finns!

Kram C

Inspiration i vitt sa...

hej marith, din tavla var helt uuuunderbar i ditt förra inlägg, så vackert textat och fint innehåll. så snyggt med en jeans matta. Kram på dig/Ingela.

Anonym sa...

Hejsan!
Jeans är ju det bästa som finns, jag är jeansbrud, haha
Jag tycker trasmatta var en läcker ide. Jag har en kompis som gjorde ett lapptäcke av gamla jeans med sentimentalmening.
Ha en fin måndag!
Kram Bodil.