fredag 21 augusti 2009

Jag elektriker, nja....

Det finns fortfarande inga taklister fast det var det enda jag önskade mig i present när jag fyllde år den 6 aug ;)Min prinsesslampa, ni vet, som jag har gjort själv. Den hade en grå tygsladd från början men jag har nu bestämt mig för att en svart blir snyggast. Så jag åkte och köpte en tvinnad svart idag och skyndade hem för att koppla om den. Och eftersom det gick så bra sist, allt funkade och lyste, så tyckte såklart jag att jag var världens bästa elektriker.
Men idag gick det inte lika bra. Eller jo, snyggt blev det, men när jag tryckte på knappen så small det till. Och inte bara i lampan utan i två andra kontakter också. Men ingen brand, jag lovar.
Och visst blev det bra?
Levis skrutten gråter varje gång jag lämnar honom på dagis. Hela jag gråter inuti känns det som just nu. Hoppas det blir bättre snart. Jag tror att han har kul där med kompisarna. Det är värre för mamman. Därför försöker jag hålla mig sysselsatt med en massa andra saker.
Förresten så får jag en operation i nyckelbenet eftersom det var som jag trodde, det hade inte vuxit fast ordentligt. Läkaren använde dessa exakta ord.
-En sådan ung, snygg, stark tjej ska inte behöva gå sådär hela livet och ha besvär, klart vi opererar.
Man tackar. Jag som känner mig allt annat än ung, snygg och stark just nu efter två barn och en lång, lat mammaledighet.

Kram /Marit

15 kommentarer:

S o F sa...

Ja men jag förstår varför inte listerna kommer upp - det är ju det absolut tråkigaste jobb som finns när det gäller renovering (och sällan blir vi 100% nöjda heller).
Men det kommer att bli pricken över i:et när de väl kommer upp, så jag förstår dig (också). :)

Vilken sympatisk läkare - jag tror han menade precis vad han sa!!

Ha det gott!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Å..vad fint...och lister har inte vi heller. Och då var det ändå 10 år sen tapeterna kom upp;)

Men nu vill jag ändå renovera, så det är kanske ingen mening att sätta upp dem än heller..hihi!

Susanne

Signe 1 sa...

Vad skönt för dig att du får operation!! Och du är visst snygg, en riktig pingla:-) Kram Sofia

Sanna sa...

Jag älskar ditt sovrum!!Så fint med den svarta sladden. Det är så många fina detaljer i rummet men ändå är det ljust och rofullt. Jag har också ett vitt sovrum, men det kunde kanske vara fint med lite fler svarta detaljer. Supersnyggt hos er i alla fall!
Vilken snäll läkare!Hoppas det blir bättre snart med nyckelbenet samt barnens inskolning på dagis! oftast är det väl värst för föräldrarna. Ofta gråter barnen då man lämnar i början, men sedan glömmer dom bort och har det kul. Det tar ju sin tid att anpassa sig med ett nytt ställe. Det blir nog bra snart!

Ha en trevlig helg!
Kram Sanna

VITA NYANSER sa...

Hi,hi...vilken elektriker du är, låter som det skulle kunna vara jag, ger mig väldigt lätt in i saker och blir mycket nöjd, men det kan gå fel ibland.

Vad jobbigt med en ledsen son, sånt gör SÅ ONT i hjärtat!!!

Härligt med nyckelbensoperationen.

Ha en skön helg!
Kram L-L

MonaA sa...

Marit, jag håller också på att skola in min lillprins på dagis, och det är jättetufft! Han är helt slut efter bara en timme där, och snart ska han vara där i 7 timmar om dagen, hur ska han orka? Än har vi inte behövt lämna dem, det blir nästa vecka, vi får se hur det går. Men visst är det förenat med stoooor ångest! Att de sen gråter när man lämnar dem gör ju inte saken lättare, det är fruktansvärt för ett mammahjärta! Men jag tror, eller MÅSTE tro, att det går över så snart vi är utom synhåll, och att de faktiskt har kul där på dagis. Jag önskar jag slapp börja jobba nu, skulle vilja vara hemma några månader till, men det går tyvärr inte!

Och du, du är skitsnygg, och utstrålning som få har du också!

Ditt sovrum är också jättefint, lampan din likaså, även om den inte fungerar, hihi!

Sköt om dig!
Kramar
Mona

Anonym sa...

Hej lovely!

Skitnyggt med den svarta sladden vännen. Listerna kommer snart upp ska du se och Levis kommer ha det jättebra på dagis.

Och du gumman, du är verkligen jättesnygg. Du skiner som en sol!!

Puss på dej från C

MARIE -Inredningsdrömmar sa...

Vilket härligt sovrum ni har, jag älskar lampan som du gjort. Skulle vilja göra en till vårat sovrum, du har möjligtvis ingen beskrivning på hur du gjort den, har du någon "stomme"?
Hoppa du har en bra helg!

Kram Marie

Ullis/Leva på landet sa...

Allt går ju inte jämnt när man gör något:). Lister brukar ta flera år att få upp. Skönt att du ska få ditt nyckelben fixat.

Ha en fortsatt bra helg!
kram Ullis

lugnet sa...

Visst är det tråkigt att sätta upp lister...men fint blir det när det är klart!!
Jättevacker lampa! Kram//Ulrica

johanna sa...

Lampan som du gjort var supersnygg. Kolla gärna in mina handdukar som är handtryckta.
kram j

Inredningsgalen sa...

Gud vad fin lampan är, hur gjorde du???
Du frågade mig ang kontakter, de finns nog på byggnadsvaruhus. Googla byggnadsvård och malmö så kommer du till en bra webbutik. Mina är dit satta av en elektriker som jobbar på Ahlsells. Där hittade jag dem.
Lycka till!

Bralliz sa...

Lampan är urgullig!

Kraam Alice

Anonym sa...

Fint sovrum du har! Måste säga att jag gillar kortet längst upp med dig å din lilla....Kram

Sanna sa...

Grattis i efterskott Marit! Hur går det med inskolningen? Tänk på att de första veckorna är värst.

Kram Sanna