onsdag 12 augusti 2009

Finaste krukan


Den fina krukan har snälla Lena, Bygatan köpt till mig. Jag såg den på hennes blogg för längesen och undrade var hon hade köpt den. Då var hon så go att hon åkte dit och köpte en till mig som jag hämtade upp när vi skulle till sommarstugan. Jag hade kunnat varit kvar länge i hennes vackra hem. Tusen tack Lena.
Idag var det 3:e dagen på Levis inskolning. Och idag var han mycket mammigare än dom andra 2 dagarna. han skulle mest sitta i mitt knä hela tiden. Hoppas det går bättre imorgon igen.
Kram /Marit

8 kommentarer:

Pieni Lintu sa...

Hon var snäll!! :)

Krukan är jätte söt!!

Christine sa...

Så fin krukke:-)
Kjempekoselig blogg du har, håper det er greit at jeg følger deg videre. Ha en fin dag!

Bygatan sa...

Men så fint det blev Marit! Tack för dina fina ord, det värmer!

Hoppas du kan stanna längre nästa gång.

Kram Lena

Lavendeldoft och vitt sa...

Så fin kruka, jag förstår att du gillar den. Nu har min fina skylt kommit fram! Den är underbar! Tusen tack! Den ska bli en present till mannen när han är färdig med verandan som han håller på att renovera så jag väntar med att visa den på min blogg tills han är klar.
Ha det gott! Kram/ Linda

syster doris sa...

Fina bilder!! Jättefin stol!

Lycka till i morgon!
Kram Tina

Ullis/Leva på landet sa...

Kruka är jättefin. Passar utmärkt där.

Kramar Ullis

Jenny sa...

Hej Marit!
Vad gulligt av Lena att köpa en sån vacker kruka till dig!

Hoppas det går bra för Levis på inskolningen. Min syster ska ha inskolning för sin dotter Vera på dagis nästa vecka, hon är såå nervös för hur det ska gå!

Kramis Jenny

Anonym sa...

Vilka fina bilder. Det var speciellt roligt att se det vita skrivbordet med två lådor. Jag har ett likadant hemma hos mig. Ropade in det på en auktion i Sörmland för över 10 år sedan. Var hittade du ditt?
Lotta