måndag 6 juli 2009

Sommar och sol.....

....då händer det inte så mycket inomhus. Så därför så få ni se lite bilder som ni sett förut från Maximilians rum. I slutet av veckan åker vi till Skansen och Junibacken. Det ska bli så skönt. Hoppas barnen tycker om det och att vädret är Ok.


Kram /Marit

9 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Sommar och mulet, är det här. Först tänkte jag att man äntligen då skulle få något gjort, men nu känns det lite mer deppigt..
Junibacken har jag hört är en succé hos alla barn, så det kommer nog att bli en bra tripp. Kanske du får ta en tur till Rosendal då?

Hem och Lycka sa...

Såå himla fint rum!

kram Mia

Maria sa...

Måste säga att din blogg är så fin! Brukar kika in, men är dålig på att kommentera! :)

Men ville bara säga nu att de verkligen ser ut att vara ett super fint rum, och jag gillade att du använde tallrikshyllan på ett annorlunda sätt. Har precis köpt mig en själv på loppis, så nu får jag funderar starkt på om jag verkligen ska ha den i köket! ;)

Ha en fin dag!! / Maria

Ullis/Leva på landet sa...

Det är ju så fint i rummet. Hoppas verkligen att ni får det jättebra på er resa och att det blir ok väder.

Kram Ullis

Jenny sa...

Hej Marit!
Ser gärna bilder från Max rum igen, det är såå fint o stilrent:)

Hoppas ni får det trevligt på Skansen o Junibacken!

Själv jobbar jag bara en dag till, sen är det semester, sköönt!

Kramis Jenny

Vårt lilla hem sa...

Hej där!

Det var ett tag sedan! Såå mycket fint jag har missat här! Fast lite roligt med en paus för då har jag mycket fint att titta på nu :)

Pojkrummet är verkligen supermysigt! Och jeansstolen blev riktigt snygg.

Hoppas ni får en fin dag på Junibacken!

Kramar, Jenny

Anonym sa...

Hej lovely!

Oj va längesen jag kikade in. Är dålig på att surfa överhuvudtaget nuförtiden. Lika underbara och vackra bilder som alltid vännen min. Du är såå duktig. Gud så härligt med lite familjesemester. Barnen kommer älska det. :-)

Puss på dig och familjen!

Love you från C och grabbarna

Sanna sa...

Vi var förra helgen i Junibacken och barnen stortrivdes där!Sagotåget är nog superfint!Nu har de dessutom Elsa Beskow-tema och skådespelet som de hade var också bra. :)
Vilken fint rum!En sådan där tallrikshylla för böcker har jag också letat efter.
Kram Sanna

Anonym sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿