torsdag 31 maj 2012

Dekoration


Just nu är jag inte bra på att blogga hörrni, sorry.
Hoppas verkligen ni har överseende. Mycket småfix och sånt nu. Hittade ett jätte fint garn på Panduro som pom pomsen kommer att hänga i inne i festladan och i träden. Pom pomsen kommer såklart från Miss Etoilé och dom säljs på nät butiken Hemlängtan som också säljer mina brädor.

Imorgon åker jag och Mange till Åland och ska spela poker på Paf kasinot. Jag har blivit utvald att vara en av deras tjej ambassadörer inom pokern i Sverige. Vi är 5 tjejer som ska träffas nu för första gången. Mange ska spela en stor turnering medans jag ska spela ett tjej event. Kul ska det bli såklart. Jag har sagt åt dom att jag är bra på att vara glad och social mer än jag är bra på poker. Men dom verkar vara nöjd med det :-)

Kram /Marit

5 kommentarer:

anno 1974 sa...

Vilka härliga pastellfärger! :)

Ha det så kul och lycka till med pokern!

Kram Jonna

C sa...

Åh, vad kul! Välkommen till Åland! Tyvärr är vädret inte det bästa här just nu... Hoppas ni får det bra ändå och lycka till på pokern!

Krusidull sa...

Många järn i elden du har ... kul
Hoppas det blev lite tillskott i bröllopskassan
Krusidullan

Mrs Lollipop sa...

pompomsen är väl så fina!!! har ett gäng jag med. sen "råkade" jag köpa nga fina deco-girlanger fr ikea också...tror du nog skulle gilla dem, jeansbruden...=)

Caroline sa...

Men hur glad och förvånad blev inte jag när jag slog upp lokaltidningen och hittade en bild på min favoritbloggerska, här på mitt Åland! :) Hoppas ni haft en fin helg här trots att vädret verkligen inte visat sig från sin bästa sida! Kram