söndag 27 maj 2012

Möhippa!!!!

 Attans bananer..... Igår morse överaskades jag av att 23 tjejer stod på min veranda, hela kroppen skakade och dom första tårarna kom. Möhippan var igång.
 Miss sunshine!
 Vi började med champagne frukost på verandan
 Efter det kom en motorcykel och hämtade mig och körde mig till byns loppis. Där fick jag 200:- att shoppa kvällens outfit för. Sen bar det av till en studio för att sjunga in "Jag kommer" med Maggio. Jag sjunger ju hellre än bra så det blir kul att lyssna på sen. Jag gick in för att köra inlevelse istället för skönsång.

 Vädret var ju helt makalöst. Vi sitter och tjitt tjattar och jag berättar lite smått om alla mina fina vänner och min fina Magda berättar om när vi träffades första gången och hur hon blev kär i mig. Det var vackert sagt tycker jag. Bland det finaste nån sagt till mig. För visst är det så ibland när man möter nya vänner så kan man liksom bli kär.

 Fler och fler vänner slöt upp under dagen. Här kommer min Nadia som jag inte träffar så ofta, mycket skratt och gråt. Vi åt en underbar lunch Vassbo där bröllopet först skulle äga rum.

 Sen började tjejerna grejja och jag fattade nada. Har ju en riktig lyx att ha både frisörer och sminkproffs bland mina vänner.

 Sen sätter the fotoshoot of my life igång...... Både med och utan kläder ;-)
Så in i helsike kul. Självklart var det min duktiga Magda som fotade i ett övergivet växthus. Ni får se lite smakprov här bara. Mer kommer sen..... om jag vågar.
 Sen fick jag mera vin och en båt kom och hämtade upp mig med 2 karlar i. Varav en var Markus som brukade skjutsa mig och min kompis Johanna på moppe när vi var 14. Jag fick åka en sväng med en vän som kommit senare. Allting var så uträknat hela tiden..... Var det vänner som kom sent så hamnade dom bredvid mig för att få "prata ikapp" Här är förresten mina Loppiskläder, trodde ni jag skulle hitta nåt fult? En Rolling stones tisha och ett par jeans som vi klippte av. Brudarna var impade :-)
Förresten, mina nya Ray ban.... Dom är nu ett minne blott.
Bortsupna skulle man kunna säga :-) Dom var inte med hem.


 Sen skjutsar båten mig till en brygga med tillhörande strandhus där vi tillbringar kvällen. Vi badar, solar och äter middag i solen och jag känner i hela kroppen vilken otroligt lyckligt lottad människa jag är som har så otroligt många bra vänner. Jag tror att allt som allt var det 28 tjejer i omlopp eller som var delaktiga i min möhippa. Försökte hålla ett tal och berätta hur jag kände men det kom mest tårar.....

Min fina fina vän Frida som också var en av dom som planerade möhippan hade sytt en banderoll som det stod Miss Sunshine på, självklart i jeans och med en Levis ficka. I min ungdom var jag en sån där kanditat nån gång, ni vet sån där homecomming grejs. Jag fick en vit spets klännig som var den riktiga kvällens outfit.

En strand alldeles för oss själva.

Inga badkrukor vi eller :-)

Här är nästan alla med, jag tror det har fallit bort 5st. Vi njuter i solnedgången innan vi drar in till stan på disco och dansar tills fötterna blödde, på riktigt.

Jag förstår inte att så många var med och gjorde min dag.

Tusen tack alla mina vackra underbara vänner. Utan er är jag ingenting, ni är min inspiration och glädje. Ni är en stor anledning till att jag är så lycklig och glad jämt. Ibland undrar jag vad jag gjort för att förtjäna alla er. *gråter lite nu* Gårdagen/kvällen/natten/morgonen är en av dom bästa dagarna i hela mitt liv. Jag ville aldrig att den skulle ta slut. Jag kommer att minnas denna dagen i hela mitt liv och bara le vid tanken. 
Tack!

Jag älskar er!!!! 

Kram /Marit

19 kommentarer:

Villa Hemma sa...

Du är en fin tjej -det är därför du har så många fina vänner!


Kram på dig

Konwaliowa Bombonierka sa...

Uwielbiam do Ciebie zaglądać:)
I choć wiem ,że ni w ząb nic z tego nie zrozumiesz, uważam ,że Jesteś Boska:)))))


Całusy!!!!
M:*

Anna sa...

Vilka fina vänner! Håll hårt i dem!
Underbar dag du fick!

Kramen

Anna sa...

Vilken mysig dag du verkar ha haft!!!

Lycka är ~ Onnea on sa...

Vilken fin dag ordnats dig. lyckliga du som har såna hjärtevänner.
~Marita~

Kviddevitt sa...

Gud vad fint, Marit!!! Och det låter som en helt underbar möhippa. Kram!

mitt liv som jag sa...

Wow, vilken dag/kväll ni verkar haft, man känner glädjen genom bilderna!

Den där Marie sa...

Åh, så härligt!
Vilken fantastisk dag, och vilka fantastiska vänner! :)

Kram Jonna

Jessica sa...

Underbara vänner du har. Får ju själv tårar i ögonen när jag ser alla härliga bilder.
Kram

SOFIE sa...

Åh vilken underbar dag!! :) Du är så himla fin! Och bilderna var så vackra, hoppas du "vågar" lägga ut fler sen! :) Massa kramar!

Unknown sa...

underbart!
underbart!
underbart!


(och nu sitter jag och ler åt allt som hände på min egen!)

underbart!

sa jag underbart!!!!

me and alice sa...

Åh fina fina Marit!
Så glad för din skull!
Så klart en sån go tjej har så fina vänner!
Kramis till dig!
Susanne

Angelica sa...

Åh, vad fin du är och vilken härlig dag ni verkar haft!!

Anonym sa...

Åhh, jag blev rörd till tårar! Vilken härlig möhippa, och vilka fantastiska vänner du har!
Du är lyckligt lottad, jag förstår att du känner glädje, jag gläds med dig!

All lycka till ert stundande bröllop! Ska bli spännande att få se bilder från det sen, för du visar väl lite här på bloggen!?

Kramar från
Mona

Life at Villa Bergsbo sa...

Meeen vilken underbar dag du har haft... Det är en enorm glädje att ha så fina vänner! Nu är jag inte gift men jag har varit med och ordnat möhippor och det är verkligen speciella dagar - men tänk den speciellaste dagen av de alla har du framför dig...

Ser fram emot att se lite bilder från den sen!

Kram Sandra

Unknown sa...

Vilka underbara vänner och vilken superkul dag! Önskar jag varit med;) ja man ska vara rädd om dom relationer man har, dom är LIVET!! Kram

Anonym sa...

Men fy vad coolt!!! Och vilka coola kompisar!!!!

From NU är Du ballaste tjejen jag vet!! och Du slår den där bruttan i Stockholm med hästlängder som jobbade på tidningen Café eller vad det var som Du var så impad av!

COOOLA MARIT, THAT´s YOU!!!!!
Det kan Du hälsa Mangemannen!! hihih :-)

Kram!!!

Anonym sa...

Åh ser ut som ni har haft det riktigt kul:-)
Super fint hem har ni också.
Mvh Johanna

Louise Alexandersson fotografier sa...

härlig dag!!