fredag 25 maj 2012

Dagen i bilder

 Idag är det ingen vanlig dag, det är prins-Levis 4 års dag. Han blev såklart uppvaktad på sängen i vanlig tradition med paket och sång. Sen bar det av till dagis ett par timmar.......


 Jag har haft en spännande dag idag. Jag har stylat en mamma som vann en tävling på Kupolen som världens bästa mamma. Hon vann kläder för ca 4500:- en makeover med hår och smink. Jag och mamman Marie gick runt och valde kläder på flera olika butiker i köpcentrat. När vi pratade tidigare i veckan på telefon så berättade Marie att det enda plagg hon inte gillade var kavaj. Då bestämde jag mig självklart för att få Marie att gilla kavaj. Hennes uppfattning (som jag såklart förstod på en gång) var att en kavaj är lite för proper och strikt. Men vi hittade en skitsnygg kavaj som jag även har själv, utan slag och lite oversize i modellen. Och med upprullade ärmar, ett linne under och ett par jeans tyckte Marie att det var det snyggaste plagget vi hittade. Jippi, jag lyckades :-) Jag har även fått naglarna och håret fixat i veckan, ser ni det? Den där sluta-bita-på-naglarna lyckades liksom inte..... men nu är dom så fina så. En djupare och lite mörkare ton i håret och lite lockar kan få mig att känna mig som en miljon kronor.

På em hade vi såklart kalas på verandan i solen. Här med pappa, brorsan och svärmor. Jag sitter nog och småtjafsar morsan el skojar med svärfar mitt emot som vanligt. Det brukar vara ganska högt i tak och rolig stämning när vi ses.

Känner mig inte riktigt på topp annars just nu. Tror jag håller på att få en urinvägsinfektion, har väl setat på nåt. Måste köpa tranbärsjuice imorgon, visst är det de man ska dricka?

Kram /Marit

15 kommentarer:

Livet på Sjögård sa...

grattis till killen :)
vill oxo ha fina naglar, mina går konstant av... äter väl för lite kalk eller nåt :/

Therese sa...

Åååh, vad kommer dina kläder från? Vill ha allt:))! Är det åhlens?

Marits vita skrin sa...

Kläderna är faktiskt gamla. Linne från Åhléns förra året och kjol från veromoda 2 år gammal kanske, tyvärr.... :-(

Kram / Marit

Marits vita skrin sa...

Kavajen finns på Åhléns nu :-)

Den där Marie sa...

Vad snygg du är! :)
Den där mamman hade verkligen tur som fick hjälp av dig att köpa kläder!

Grattis till lillkillen :)

Kram Jonna

Hedvigochjag.se sa...

Du ser snarare ut som en billion dollar! Hot mama! Ja visst är det kul att göra så.... överbevisa någon. Man kan styla vilket plagg som helst snyggt!

Stor kram!

Pssst... Grattis till 4 åringen också!

Marie Nordström sa...

Tack för bra shoppinghjälp, ser fram emot att få bära kavajen. Kul att jag nämnde det där om kavajen så jag fick överbevisas att jag kan känna mig bekväm i en sån. Hoppas du får en rolig helg!

Anonym sa...

Det finns ett te på Hälsokost som också är jätte bra mot urinvägsinfektion. Äppelcidervinäger och vatten är också surt och bra. Tranbärsjuice lr tabletter är också bra. Kram från en som provat det mesta :)

Anna sa...

Hejsi!

Visst är det tranbärsdricka man ska dricka Marit. Vad trevligt att ni har det så mysigt! Visst är det lite otäckt när den minsta fyller 4?! Tiden bara rusar iväg ju! Vad du har blivit slank och snygg. Go girl!:)

Kramar Anna

Sanna sa...

Kul att få styla nån annan :) det där kan du Marit ! Transbärsjuice är jätterbra mot urinvägsinf. även citronvatten. Lycka till med allt. Kram / Sanna på Cervera :=)

Mitt skabbiga chica hus sa...

Snygging! Det är sura saker man ska dricka. Cosmopolitan med tranbärsjuice, lime och mycket is funkar finfint:-)
Kram!

SOFIE sa...

Åh jag älskar kavajen!! Sååå snygg! Vart har du köpt den? :) kram kram!

Det vita dårhuset sa...

Sitter och småler när jag tittar på bilden :) Här ser man den Marit du pratat om och den Marit jag såg i Måndags ;)

Härligt!!

Anonym sa...

Skit i tranbärsjuicen! Ha i några droppar citron varje morgon i ett glas vatten så slipper Du urinvägsinfektioner och kan sitta var Du vill!.-)

paulina sa...

Awe vilken fin bid på dina killar! :) Och grattis till Levis! :)