tisdag 6 mars 2012

Hjälp.

Foto: Pintereset

F**K!!!

Jag har väl berättat att växthusen vi vill vara vid och ha bröllop och fest, håller på att säljas. Försäljningen går vääääldigt seeegt. Pratade iallafall med den potentiella köparen idag och ville kolla läget hur det ligger till och han säger att det går långsamt. Sen undrar han hur vi tänkt med allting.
-Hur menar du nu? säger jag.
Ja med fest och så, jag tror ju inte ni kan ha festen där oxå, med tanke på grannarna
Ööööö, jo!!
Jag försöker förklara att det varit bröllopsfester där förut. Han säger att han inte vet nånting om det. Jag är lite orolig att även om vi får hyra stället så kommer han att säga att vi inte får ha fest. Vi ska ju ha en sjujäkla fest är det ju tänkt.
Våra backup plan fick vi överge för nån månad sen när dom ringde och sa att det var fler som ville boka samma datum. Då var det bara att släppa den fina logen. Kan ju ångra det idag kan jag säga.

Känns lite jobbigt att inget är klart, jag vill bra att allt ska falla på plats nu. Och jag tänker på Emelie som sitter och gör världens finaste inbjudningar till oss. Jag vill skicka ut dom snart.

Är det nån som har nåt tips i Borlänge trakten.
Loge/lada/växthus. Allt är av intresse.

Kram /Marit

9 kommentarer:

Krusidull sa...

Men oj så dryygt!!
Din idè med växthuset är ju underbar.
Är ju inte så hemma i dina trakter men bidrar med lite tips iaf. Torsång?? finns det inte båt där man kan hyra?? och finns det inte ett dansställe där ngn stans mitt ute i
naturen, ngn slags gammal dansbana.
Bodde i Borlänge på 80 talet o vi var alltid ute där på midsommar. Ligger vid en sjö, för många åkte båt där.
Lycka till
Krusidullan

Anonym sa...

Bad sägs som Staberg? I faluntrakten.Mvh

Kana sa...

Vi gifte oss på Gammelgården å hade festen i logen där, d vart superbra!! :) annars finns ju Tyllsnäs, den logen är nog större... Staberg är ju grymt Fint ställe... :) Lycka till Marit!

Me and you sa...

Nej, men fy vad hemskt. Jag håller på att få panik över att vi inte har någon fotograf till vårt bröllop i augusti. Men att inte ens ha någon lokal. Galet. Hoppas det löser sig snart.

*Sofie

Jes/Vita villa vila sa...

Åh Marit vilken otur! Håller alla tummar att det ordnar sig på allra bästa sätt!!! Har tyvärr inga kontakter i Borlänge dock...

1000 kramar från Jes ♥

Petra Sandra sa...

Kan du inte fråga alla grannarna om dom tycker det är ok att ha fest där? Om dom säger ja, kan du ju ha det som ett extraargument :)
Lycka till!!
Och vilke snygg klänning på den här bilden!!

mitt liv som jag sa...

Vi gifte på Gammelgården i Borlänge, hade vigseln i logen och festen i cafét. Det funkade kanon men det är inte jättestort, vi var ca 45 pers. Är det varmt ute så kan man ju även ha festen i logen om man vill det, mne vi gofte oss 26/3 och då var det för kallt att vara där.
Staberg är ju också mysigt tycker jag.
Jag återkommer om jag kommer på några tips och jag håller tummarna för att ni hittar ett perfekt ställe för er!
Kram Jennifer

Anonym sa...

http://stffalun.typepad.com/stf-falun/fest-vassbo.html

"Magasinet" är ju stort, men du verkar ju vara kreativ så de där kan du väl få till bra....
/J

Vanilj med lite rött sa...

Men nää vad tråkigt!
Det lät ju så mysigt. Hoppas det löser sig.
Lycka till med allt.

Kram Malin