tisdag 5 januari 2010

Vad kommer att hända 2010



Huva vad kallt det är nu. Jag klär på mig både täck jacka och termo byxor när jag går från parkeringen till jobbet, och ändå fryser jag. Och kallare ska det bli såg jag nyss på vädret.

Jag tycker det är så roligt att få läsa vad ni andra bloggare har för planer under detta år.
Vad kommer att hända under mitt 2010 då? Ja, jag kan ju lista vad jag tror och vill ska hända iallafall.
  • Måla klart hallen som jag har börjat på. Ett tips, sluta aldrig när du börjat med nåt. Då är det väldigt svårt att ta tag i det igen.
  • Måla klart trappen......
  • Lista klart undervåningen........
  • Njuta av semestern med familjen. Vi ser så mycket fram emot att få åka iväg allihopa till värmen. Det ska bli så härligt att få se Levis första gången vid havet.
  • Planera och plantera i vår trädgård och inreda terrassen. Vår trädgård har inte fått mycket kärlek och omtanke av oss. Vi har bara lagt fokus på insidan av huset hittills. Men nu så ska trädgården bli fin också.
  • Jag försöker fortfarande vänja mig vid tanken att jag inte får vara hemma hela sommaren det här året som jag har varit dom senaste åren när jag varit mammaledig, väldigt svårt. Hur ska jag hinna med alla loppisar och renovering av möbler nu? Jag vill ju njuta av pojkarna när jag är ledig.
  • Många nya Lindex butiker ska öppnas och jag har bestämt mig för att vara med och bygga upp några nya butiker. Det ger så otroligt mycket, både kunskap och gemenskap, på en ny öppning.
  • Den årliga Peace and Love festivalen i stan, så bra, så bra.....
  • Jag vill verkligen sätta in en dubbeldörr från vardagsrummet ut till terrassen, tänk vad härligt att öppna dörrarna en sommarmorgon och njuta.

Kram på er /Marit

10 kommentarer:

Drivtommer-Hus sa...

Ich hoffe du kannst all deine Pläne umsetzen:-))
Deine Bilder sind toll!!!
Lieben Gruß Kiki

Jordgubbar med mjölk sa...

Härligt med fler som har många planer :) Men då anar jag nog vart du bor, inte alltför långt ifrån mig! Vore skoj att ses någon gång och prata lite inredning!

Kram Miriam

House number 15 sa...

Vilken vinterkyla som har lagts sig över Sveas rike.

Jag försöker inte planera för mycket i framtiden listan blir för lång ;)men det är såå svårt.

Visst är det kul att åka ut på projekt, speciellt nya butiker.

Ha det gott/C

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Härliga planer, då vet du vad du har för dig iår ;) Roligt jobb verkar du ha oxå!

Hoppas du fått en skön start på nya året!!

Kram

Emmas idéer sa...

Ååå Marit, nu fick jag en sån där bild framför mig när man öppnar dubbledörrarna i ett vitt tunnt nattlinne på en solig morgon & bara kliver ut i värmen för att äta frukost med familjen.. lyx..

Jadu snart har jag nog mitt hus också... tills dess - drömma.

Kramar till er

Annies Diary Deluxe sa...

Vad härligt ditt projekt med dubbeldörrar lät! En sommardröm.
Låter mysigt med familjen vid havet, vart bär det av? , på lördag flyr jag också från kylan till varmare breddgrader och hoppas på att hinna tina igenom kroppen och få några fräknar innan jag landar i vardagen igen!

kram Annie

Huset utanför stan sa...

Vad mycket roliga planer du har för 2010! Kul att planera solsemester med familjen. Jag ser också fram emot första riktiga semestern med mina små! Hoppas att vi kommer iväg i sommar=)

Lycka till med alla planer!

Fias Drömmar sa...

Skoj med så många planer =)
Var på Peace and Love i somras, sååå otroligt varmt =) Men galet skoj!!!
Må så gott!!
//Fia

Två systrar sa...

Vi har också en lååång lista på vad som önskas göras...nu håller vi som bäst på med vårat sovrum och barnens rum! När det är klart ska det visas :-) Men först ska vi njuta i två v i Thailand ;-) Du har ett nytt vintips att hmta hos mig!!
Kram på dig!! Charlott &M

Lina sa...

Så fin blogg.
/Lina