onsdag 8 april 2009

Ta vara på tiden....




Det är precis vad jag gör just nu. Jag tar vara på tiden med mina barn och på den underbara våren som kommit. Vi är ute och leker varje dag nu. I trädgården och i lekparker. Det är så kul att se Levis framsteg i livet. Och Maximilians glada ansikte när han utforskar naturen. En liten fluga är ett stort äventyr för honom.
I går kväll satt jag och sydde på Jeans fåtöljen för hand. Då tänkte jag för mig själv,
-Vad tusan gör du egentligen. Sitter och syr små små stygn i flera timmar.
Men jag hoppas jag blir nöjd när det är klart och förhoppningsvis får ni se resultatet på Fredag.
Kram Marit

15 kommentarer:

Sussi sa...

... sitter och syr små små stygn, att skapa ger tid till eftertanke och ro, glad påsk

Nettan sa...

Härligt det gör du rätt i! Fast det där med att sy små stygn vet jag inte om det är så njutbart??;-) Men resultatet blir säkert strålande!! Spännande att få se!
Kram Nettan

Ida sa...

Vilken vacker skylt, och mysig text. Tycker att du gör helt rätt i att passa på att njuta av tiden med dina barn. Jag försöker göra detsamma men är tyvärr duktig på att haka upp mig på alla måsten. Skulle behöva flera såna skyltar för att påminnas om att ta vara på varje stund.

Ha det så gott. Kramar Ida

Det Sanna Livet sa...

Hej Marit! Du gör så himla fina brädor, jag är riktigt imponerad! Och vad fint du hade skrivit om dina barn. Lyllo lyllo dig som har så fina barn och lyllo dem som har en sån engagerad mamma :)

Kram

VITA NYANSER sa...

Vad duktig du är som syr, och vet du, det där är egen tid, så himla viktigt!!! Det är när man skapar och gör det man tycker är kul som man fyller på med energi vilket du gör när du syr. Den energin som du sen kan ge till barnen. Barn ger mycket energi, men de behöver också få mycket energi och det gäller att fylla på sig själv. Så sy på = )!

Jättefina bilder!
Kram l-l

Fröken Fräken sa...

Ja, visst vill man försöka komma ihåg att ta vara på varje stund. Men alla har ju olika sätt att ta vara på tiden. Tycker man om att pyssla och klä om en fåtölj, så är ju det ett värdefullt sätt att tillbringa tiden. Det bestämmer man helt själv!

Jenny sa...

Hej Marit!
Dina små pojkar är såå söta!!

Du kan ju passa på att fundera över stort som smått medans du sitter där o syr:)

Kika in till mig, jag har tävling på gång!

Ha en jättemysig påskhelg,
kram Jenny

Bygatan sa...

Hej Marit!

Så härligt det låter med barnen.

Duktiga du som kämpar på med fåtöljen, kommer bli så fin! Kommer bli grön av avund när jag ser den!

Hoppas ni får en härlig påsk att njuta av!

Kram Lena

Engelska Villan sa...

Du har så rätt. Alltför ofta glömmer man bort att njuta av stunden, tänker bara framåt, vad man ska göra sen. Det är så viktigt att FÖRSÖKA tänka som du, särskilt med småbarn, tiden går så fort ändå!
Ha det bra!
Kram Anna

lugnet sa...

Roligt att se resultatet senare! Visst är det härligt med barn, man ska verkligen ta vara på tiden,barnen är verkligen här och nu!(låter som en klyscha men ack så sant!!). Vår äldsta blir 14år och dottern fyller 8år, så vips vill dom inte sitta i knät längre..
Glad Påsk//Ulrica

Sjabbig men chic sa...

Hej, gumman!
Jag önskar dig och din familj en riktigt ljuvlig påsk!

Kram Lisa

Grip dagen sa...

Fint å høre at du tar vare på de små øyeblikk. Det er skatter å ta vare på!
Vi drar til hytta idag. Gleder meg til lange fridager med familie og venner. Jeg liker når tempoet er sakte. Da føler jeg vi nyter livet!

Så sporty du er som står på snowboard! Sikkert lurt å unngå de største hoppene. Du kan jo risikere å brekke armen, slik som meg. -Og da går det seint å sy! Jeg har gått med armen i gips siden februar. Nå begynner jeg å bli lei...
Fortsatt god påske!
Klem Marit

gamla skolan sa...

Du gör rätt !!! Ta vara på varje stund med barnen , när mina barn var små , fick jag ofta höra just det , att tiden skulle gå så fort , att snart var dom stora . Och ! Faktiskt , den tiden , småbarnsåren gick väldigt fort och ibland önskar jag att jag fick tillbaka dom åren . Så njut ! Även om åren när barnen börjar bli större och vuxna också är bra och härliga , så är småbarnsåren något alldeles speciellt ! Nu väntar jag snart på barnbarnen ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Ullis/Leva på landet sa...

Så härligt att det var så skönt när ni var borta. Att sy kan verkligen vara avkopplande. Ska bli kul att få se fåtöljen.

GLAD PÅSK!
Kram Ullis

Dalafrun sa...

Ja du Marit
Du vet verkligen hur man gör de fint i hemmet,sååå fina bilder.

Hoppas ni får en härlig påsk

Kram från mej