torsdag 14 juni 2012

I vår trädgård

Måste börja med att tacka alla ni som skickat hälsningar, både här på bloggen och via mail.
Tusen tack!!!
Tänkte visa en lite bättre bild på klänningen snart också. Jag verkligen älskade den och min klassiska och snygga håruppsättning med fjädrar :-)

Allting har liksom kommit på efterkälken här hemma dom senaste veckorna. Men idag hade jag en ledig dag och passade på att fixa och göra lite snyggt i trädgården iallafall. Inomhus får jag ta nån annan dag ;-)

 Skit under naglarna, finns det nåt härligare?

 Jag har satt upp lite ljuskällor vid pallkragarna/störarna i år igen. Tyvärr gick mina från Ikea sönder förra året så jag köpte nya från Åhléns i år. det blir ett sånt mysigt sken när mörkret faller av dessa solcellslampor.


 Jag tycker ju om att så frön själv men gillar att fuska lite med plantor också, det känns bra att det blir lite grönt på en gång liksom, dåligt tålamod. Basilika, dill, persilja och mynta är måsten hos mig.

 Jag har planterat humle vid störarna som ska få klättra upp.

 Ooops, tomaten vill ha vatten ser jag.

 Lite pelargon, lite lavendel i krukor och lådor.... :-)


Så skönt att få lite ordning på trädgården, även om det är mycket kvar. Ogräs som ska rensas, lite möbler som ska handlas. Men nu känns det lite bättre iallafall. Snart är det midsommar hörrni. Gud va underbart.... Hade velat hitta nåt fint att ta på mig. Annars tar jag min möhippeklänning, den trivdes jag bra i.

Kram på er /Marit

2 kommentarer:

homemadebyanna sa...

Vilket underbart bröllop du fick.
Din klänning var fantastiskt fin<3
Visst är det magiskt att gifta sig!
kram

Unknown sa...

Marit, måste fråga dig var era pallkragar kommer ifrån?
De ser höga och bra ut!

u.